sintactie

Sinterklaas kent het huidige probleem. Het leven lijkt wel een systeem met vol geplande dagen en weken. Cadeaus verzinnen en kopen, hoe zal het dit jaar verlopen?
Een gratis en compleet verzorgde pakjesavond aan huis vond Sinterklaas een pracht idee. Wil jij kans maken? Wacht dan niet langer en doe mee!

SINTERKLAAS BIJ JOU THUIS? Maak kans op Sinterklaas en zijn Pieten met een goed gevulde zak cadeaus bij jou thuis! Jij doet toch ook mee?! Bezoek de website www.sinterklaasfeest.nu!

 * Voor iedere deelnemer aan deze actie wordt er €0,10 cent gedoneerd aan de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken, om Sinterklaas voor iedereen extra feestelijk te maken!

banner samenwerking

2 thoughts on “Sinterklaaswinactie – Daar wordt aan de deur geklopt.. Wie zou dat zijn?

  1. Jammer dat jullie je laten gebruiken om reclame te maken voor dit soort sites die maar een doel hebben en dat is informatie verzamelen om te verkopen. Heb je het zelf al eens geprobeerd aan te melden? Ze vragen alleen maar van alles, fijn sinterklaas feest hoor. Jammer, ik las jullie altijd graag.

    1. José, wij werken geregeld samen met bedrijven die ruimte bij ons kopen om te adverteren. KiDDoWz is een geregistreerd bedrijf, ik verdien hier ook gewoon brood mee, net als ieder ander doet op zijn/haar werk. Jammer dat je er zo over denkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.