lsKian is een echt spenen-baby! Hij vindt het heerlijk om ermee te slapen, televisie te kijken (ja, dat doe hij zo nu en dan) en als hij verdrietig is, dan is zijn speen een grote troost. Vanaf het begin hebben wij de spenen van Difrax aan hem gegeven, de Natural variant. Ik heb laatst een keertje per ongeluk de Dental gekocht, nou…meneer trok nog net zijn neus niet op en spuugde hem meteen met een noodgang weer uit. Nu hij wat groter is, begint hij ook regelmatig met zijn speen te spelen en jullie voelen hem vast al aankomen, dan is zijn speentje ineens zoek! Nu is dat in huis niet zo’n probleem, maar als we op pad zijn is het een stuk minder prettig. Kian ontving een ontzettend gaaf speenkoord met zijn naam erop van Little Small! En ja…daar kun je prima mee op pad gaan!

dsc_0448.jpgHet nieuwe speenkoord van Kian is gemaakt van licht gekleurde kralen; wit, blank, lichtblauw en babyblauw. Helemaal leuk, want eigenlijk koop ik (bijna) altijd blauwkleurige spenen voor hem. De letterkraaltjes springen er echt uit, iedereen ziet meteen dat meneertje de naam Kian heeft gekregen van ons. Er zit een stevige clip aan vast, waarmee je het speenkoord kunt bevestigen aan het shirtje, vestje of bijvoorbeeld de jas. Als je een speenkoord met naam wilt bestellen, geef je je wensen door bij het afronden van je bestelling. Dit doe je in het notitieveld (vul de naam van de baby in en jouw voorkeur qua kleuren). Het speenkoord wordt altijd leuk verpakt, dus is ook leuk om te geven als (kraam)cadeau. Neem gerust een kijkje in de shop bij de speenkoorden, er zit vast iets voor je tussen!

Little Small is een webshop met leuke producten voor thuis of jezelf. Je kunt er o.a. terecht voor kaarten, posterhangers, notitieboekjes, kalenderssleutelhangers, speenkoorden en sieraden, scrabble art en wood art. Stationery addicts, attente kaartjes-stuurders, interieur-lovers en party-decorateurs kunnen hun hart ophalen bij Little Small. De producten in de shop zijn toegankelijke en praktische items die perfect passen in het leven van iedereen!

WINNEN!dsc_0449.jpg
Wij mogen het speenkoord dat je hiernaast ziet aan iemand weggeven. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

30 gedachten over “Speenkoord van Little Small

  1. Ik doe graag mee voor mijn tante die 4 jaar ouder is dan mij. Nooit gedacht dat ze zwanger zou raken, wat een verrassing was dat!

  2. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje die in Januari verwacht wordt ??
    De kleuren van de speenkoort komen overeen met de kleuren die we hebben uitgekozen voor zijn kamertje ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.