vvs1Nog maar twee nachtjes slapen en dan komt de Sint alweer in Nederland aan met zijn pieten. Hier in huis wordt er echt naartoe geleefd en ik merk ook dat er wat nervositeit heerst. Dante vindt Sinterklaas echt fantastisch en zat gisteren ook weer braaf voor de televisie om het Sinterklaasjournaal te kijken. Vorig jaar kreeg hij voorafgaand aan het uitpakken van de cadeautjes, een speciale Video van Sint. En jeetje, wat weet die man toch altijd veel. Ook dit jaar zal Sinterklaas hem toespreken door middel van een nieuwe DVD…tof!

vvs2Video van Sint is al 8 jaar een begrip in vele huiskamers. Sinds dit jaar zijn ze ook gaan samenwerken met de Club van Sinterklaas. Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas dat jij zelf samenstelt! Je geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. 

De dvd wordt dus op maat gemaakt. Voor ieder kind (of volwassene) kun je een persoonlijk bericht laten inspreken (in totaal 8 namen). Je vult de naam en leeftijd in en vervolgens wordt de naam gecontroleerd, zodat je zeker weet dat Sinterklaas het goed uitspreekt. Mocht de naam nog niet in het archief zitten, meldt dit dan! Deze wordt dan alsnog ingesproken. Het duurt dan vanzelfsprekend wel iets langer, voordat je de DVD in huis hebt (gemiddeld 4-5 werkdagen extra).

Je kunt ook bijzonderheden doorgeven; een opvoedkundige tip of een compliment. Ook kan de Sint bijvoorbeeld benoemen welke sport de persoon in kwestie beoefend, keuze genoeg in ieder geval. Zelfs huisdieren ontbreken niet, die kunnen ook ingevuld worden, om het nóg persoonlijker te maken. Ook leuk; je kunt foto’s uploaden en die zie je vervolgens terug in het verhaal! Aan het einde wordt er door Sint verklapt waar de cadeautjes verstopt zijn!

De DVD bevat weer een bijzonder avontuur op de pakjesboot, vol gezelligheid, muziek en een leuke persoonlijke benadering!

Bestellen kan via deze link!

WINNEN!
Wij mogen 1x Video van Sint weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Om extra kans te maken deel je het bericht (openbaar) over Video van Sint dat op onze Facebook-pagina staat (zorg wel dat je hier én op Facebook onder dezelfde naam meedoet)! Deze actie is inmiddels afgelopen!

19 thoughts on “Video van Sint

 1. Dat is inderdaad een leuke actie. We hebben nog nooit zo’n persoonlijk Sint-video voor de kinderen gehad, maar het lijkt me ontzettend leuk. Ik ben heel erg benieuwd hoe ze daarop reageren. Zeker omdat dit jaar misschien wel het laatste jaar is, dat onze oudste gelooft. Ik ga het bericht op FB nu ook liken en delen!

 2. Lijkt me erg leuk voor mijn dochtertje Lisa, sinds vandaag praat ze de hele tijd over “Slinteklaas” en over cadeautjes. In de supermarkt hebben ze een sinterklaaspop staan en daarvan was ze helemaal onder de indruk. Ze is nu bijna 2,5 jaar en gaat sinterklaas dit jaar dan ook voor het eerst echt meemaken.

 3. Wat leuk ! Ik doe graag mee voor de kinderen.
  De oudste is nu 8 en dit zal denk ik zijn laatste jaar zijn dat hij geloofd. Tot nu toe hebben we nog nooit zo’n film gehad. Lijkt me erg leuk als afsluiter van zijn geloof periode.

 4. Jaaaaaa, superleuk! Onze oudste dochter is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas…. Ik zou daarom graag nog eens alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd zal dat zeker gaan lukken!!

 5. Wat n leuk idee. Ik wil deze dan aan mijn schoonzusje kado doen. De 1e Sinterklaas met 4 inplaats van 1 kind hebben ze daar een mooie herinnering aan. Mijn schoonzus gaat nl samenwonen met een vader met 3 kinderen. Deze zijn er niet altijd maar voor haar is het uiteraard ook nogal wat als je 7 jaar helemaal alleen voor je kind hebt gezorgd. En er dan ineens 4 hebt om het weekend en door de week ook nog af en toe. Zij zal de dvd moeten samenstellen want ik weet te weinig over de andere kindjes zou ik winnen. Maar ik vind het nu al heel leuk.

 6. Ik maak graag kans op een berichtje van Sinterklaas.
  Wedden dat mijn zoon van 7 die twijfelachtig gelooft, dan weer voor de volle 100% gelooft.
  En ook Jasmijn van 4 zal haar ogen uitkijken ?

 7. Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik al gezellig de warme kachel en kaarsjes aangestoken.

  Sinds gisteren is de goedheiligman weer in het land met al zijn pieten.
  En is er weer een periode aangebroken, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Kiddowz zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en zal zijn Pieten.

  Nu maar heel hard hopen dat de KiddowzSint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
  Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

 8. Dit zal mijn dochter en haar nichtjes helemaal geweldig vinden. Ze zullen zeker met open mond zitten te kijken. De lachende gezichten erby lijken me ook prachtig.

 9. Yes! Sinterklaas is in het land
  En mijn zenuwen zijn daar niet tegen bestand!
  Want ben zo’n enorme chaoot
  En stap vaak naast de boot….
  Wie wil ook alweer wat?! En hoe heet het ook al weer…
  En dan moet ik weer denken keer op keer
  MAAR… nu komen jullie met deze actie
  En ik denk alleen maar #OH #MY #GOSH als reactie!
  Dus dat betekent dat jullie mij hoop geven
  Om ze een gave pakjesavond te beleven
  Ik zou hier zo ontzettend blij mee zijn
  Om iets geschikts te geven is zoooo fijn
  En met de video van Sint die jullie nu weggeven.
  Gaan wij zeker een mega spectaculaire pakjesavond beleven!
  Dus jullie kunnen mij hiermee wat rust geven
  En kan ik iets minder hectiek in mijn hoofd beleven
  Samen feest is het motto hier!
  En dit delen doen we met heel veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.