Babyspeelgoed voor baby’s tot 6 maanden
Smoby heeft als grote fabrikant voor elke leeftijdscategorie en voor beide geslachten leuk en leerzaam speelgoed. Voor baby’s tot 6 maanden kun je denken aan speelmatten en babygyms. Deze zijn voorzien van allerlei accessoires als spiegeltjes en rammelaars, zodat er voor je kindje van alles te ontdekken is, ongeacht hij of zij of de buik of rug ligt. Door te kijken, aan te raken en te voelen zal de belevingswereld van je baby vergroten. Ook is er een ruime keuze uit mobiels en nachtlampjes, wat voor baby’s erg interessant is om naar te kijken.

Smoby speelgoed voor de wat oudere baby’s
Wanneer je kindje iets ouder is dan een halfjaar en hij of zij al zelfstandig kan zitten, zijn andere soorten speelgoed erg interessant. Je kind zal dat voornamelijk bezig zijn met het ontwikkelen van de motoriek en leren begrijpen dat er op een actie een reactie volgt. Speelgoed als een activiteitentafel of een loopauto kunnen je kindje nu eindeloos vermaken. Ook doet speelgoed waarmee geluid kan worden gemaakt het erg goed bij kinderen van ongeveer een jaar. Hoe leuk is het dat wanneer je op een xylofoon slaat, dat er geluid uit komt? En dat het geluid anders is als je een ander gedeelte raakt?

Baby’s vinden herkenning prachtig
Voor baby’s is er niets mooier dan dingen herkennen. Daarom zijn de populaire televisiekarakters als Brandweerman Sam, Cars en Finding Dory terug te vinden in het speelgoed. Zij zullen al snel de link leggen tussen de figuren op televisie en de afbeeldingen op hun speeltjes. Babyspeelgoed is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam en helpt je kindje verbanden te zien.

Bekijk nog meer speelgoed van Smoby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.