tikes1Kian kan nog niet lopen, (hij is ook pas 10,5 maand) maar trekt zich wel sinds een aantal dagen op. Ook kan hij ineens loszitten.. wat een ontwikkelingen allemaal. Spelen met speelgoed dat een he-le-boel geluid maakt, is absoluut favoriet. De Little Tikes 3- in 1 Walker is dus ook een zeer welkome aanvulling op zijn verzameling!

De Little Tikes 3- in 1 Walker is een loopwagen, activiteitentafel en speelcentrum in één! Je kunt heel makkelijk de loopwagen ombouwen tot een tafel vol leuke activiteiten. Omdat Kian dus nog niet loopt, speelt hij zittend met de acitiviteitentafel. Met meer dan 70 activiteiten, liedjes en geluiden kan hij zich een hele tijd vermaken. Jazeker, hoe klein hij ook is, alleen spelen kan hij als de beste. Kian is niet het kind dat je moet vermaken…dat doet hij gewoon allemaal zelf!

dsc_0347.jpgDe activiteitentafel bevat een glijdende aap, een kiekeboe-leeuw, een draaiende toekanbal met grappige dierengeluiden, gekleurde kralen, een dierenboek, een draaiende jungletrommel, een koala, en meer! Grappig is, dat onze vogel continu reactie geeft, als Kian aan het balletje draait.

Als de activiteitentafel omgebouwd wordt tot loopwagen, zie je de lampjes op de grond verschijnen en hoor je een leuk liedje. Als Kian uiteindelijk gaat lopen, zal hij vast en zeker gestimuleerd worden om achter de lampjes aan te wandelen. Grote broer Dante (bijna 8 jaar) heeft hem al laten zien hoe het moet, nu afwachten hoelang het duurt, voordat hij het zelf door gaat krijgen.

dsc_0376.jpgAls meneertje op de grond speelt, tijgert hij altijd naar de loopwagen toe. Hij weet inmiddels wel dat er een heleboel geluid uit komt!

Eindeloos speelplezier dus…en deze vrolijke aanwinst, blijft voorlopig nog wel een hele grote favoriet!

 

 

(Visited 89 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.