wekker1Als klein meisje ben ik met mijn ouders naar New York geweest. Wat een ervaring was dat! Ik zou er heel graag nog een keertje naartoe willen (dat wordt eerst heel lang sparen). Nu worden mijn partner en ik, iedere dag wakker in New York….althans…een klein beetje. Onze wekker is namelijk erg mooi versierd met een afbeelding van New York by night.

In eerste instantie zou de wekker naar Dante gaan, maar die vond het toch een beter plan, dat zijn wekker geen licht heeft. Als hij wil zien hoe laat het is, doet hij namelijk gewoon zijn slaapkamerlamp aan (spotlight! midden in de nacht…het is maar net wat je prettig vindt natuurlijk). Wij hebben dus het geluk dat we zelf onze ervaringen met deze wekker mogen vertellen.

Allereerst; de tijd geprojecteerd op je plafond.. hoe klinkt dat? Ik kan je vertellen dat wekker3het ontzettend handig is. Je doet gewoon je ogen open en kijkt even omhoog. Voilá…je weet meteen hoe laat het is. Geen gedoe meer met je mobiele telefoon in de nacht, want laten we eerlijk zijn, die krengen geven ontzettend veel licht, zelfs als ze op dimlicht staan. Je kunt deze optie trouwens ook uitzetten, mocht je toch last hebben van het licht dat geprojecteerd wordt. Ook kun je op het beeldscherm van de wekker de tijd zien…in fel licht, iets minder fel licht, of gewoon niet…maar ja wat heb je er dan aan? Tenzij je dus de tijd op je plafond laat schijnen, dan kan het natuurlijk wel.

Je kunt er voor kiezen om wakker te worden met de radio of met de zoemer. Ik adviseer altijd de radio, maar dat komt omdat ik zelf een hekel heb aan zoemers, wekker-toontjes what so ever! Wil je nog even blijven liggen, dan geef je een pets op de snooze-knop, die ervoor zorgt dat je nog eventjes een aantal minuutjes verder kunt snurken. Dit laatste doe ik dus echt nooit, veelste gevaarlijk! Ik ga er meteen uit als de wekker gaat!

wekker2Aan beide zijden van de wekker zitten grote bedieningsknoppen waarmee je de tijd, het alarm, de radiozender en het volume instelt. Eventjes goed kijken en je hebt zo door, hoe en wat.

De Bigben Kubus Wekkerradio RR70 is uitermate geschikt voor kindere (ook voor volwassenen) en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Leuk om te geven voor de kerst. Kunnen ze na de vakantie in ieder geval in stijl (en vooral op tijd) opstaan!

[bol_product_links block_id=”bol_5844892a7c970_selected-products” products=”9200000059176723″ name=”newyork” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voor € 39,99 koop je deze ontzettend gave wekker (of een andere variant) bij Bol.com.

 

 

 

Een gedachte over “Wakker worden in New York!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.