mundo1Comfortabele basics, streelzacht bedlinnen en leuke accessoires. Bij Mundo Melocotón staat het comfort voor baby’s voorop en dat is duidelijk zichtbaar in de heerlijk zachte collectie lifestyleproducten.

Waar Mundo Melocotón vroeger begon met een koffertje vol kleurrijke “dingetjes” is het inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle collectie met stuk voor stuk praktische, kleurrijke items die je nodig hebt voor je baby. In de collectie wordt veel gebruik gemaakt van tetra. Tetra is ademend, open geweven katoen wat lekker snel droogt. Ideaal voor bijvoorbeeld hydrofiele doeken. Zo zijn er heerlijk zachte grote tetra doeken van 120x120cm om je baby in te bakeren of om in te wikkelen tijdens borstvoeding. Bijpassend biedt de collectie ook 70x70cm doeken in dezelfde kleuren, washandjes, slabbetjes en speendoeken.

Naast de kleurrijke hydrofiele doeken heeft Mundo Melocotón ook een uitgebreide collectie bedlinnen voor zowel het ledikantje als het peuterbedje en zachte hoezen voor o.a. aankleedkussens en de Maxi Cosi Pebbles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.