tiss2TiS Lifestyle breidt collectie babyproducten uit

TiS Lifestyle breidt het assortiment eenvoudige, tijdloze babyproducten nog verder uit. Zo heeft dierenvriendje Konijn, een van dé blikvangers van TiS Lifestyle, er schattige broertjes en zusjes bijgekregen. Maar er zijn meer nieuwe producten om de babykamer mee te verrijken: van zachte dekens met boompjes en huisjes voor in de wieg tot handige opbergmanden en een vilten muziekdoosje.

tiss1Gemakkelijk te combineren
Bijna alle producten van TiS Lifestyle zijn eigen ontwerp en worden van biologisch katoen, in beperkte oplage, geproduceerd. Het bijzondere van het merk is dat alles uniseks is, geïnspireerd op de eenvoud van Scandinavische en Japanse prints. Bij de collectie Stuga staan de vrolijke TiS-figuurtjes Konijn, Egel en Eend centraal. Terwijl Forest uit zachte grijstinten met guitige uiltjes, vogeltjes en veel bomen bestaat. De collecties zijn onderling perfect met elkaar te combineren.

Over TiS Lifestyle
Mischa Duits (designer) en Daniëlle de Vrij (productmanager) werkten 10 jaar lang samen voor verschillende kinderkledingmerken. Op een dag besloten ze hun drukke baan op te zeggen om een langgekoesterde droom waar te maken: een eigen merk lanceren. Dat is TiS Lifestyle geworden, een compleet lifestyle-concept met louter no-nonsense, basic, tijdloze en unieke producten.

Kijk voor meer informatie op www.tislifestyle.com

 

(Visited 166 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.