Ben je in de afgelopen drie maanden bevallen? Dan heb je recht op een *gratis babymutsje met naam en babytas van Bulbby! Hoe leuk is dat? De tas is gevuld met een gratis babymutsje met naam; wat goodies en een aantal flyers met een leuke kortingscode. Perfect voor alle nieuwe papa’s en mama’s! *let op: deze gratis babytas is ex 3,95 euro verzendkosten

Inhoud van de tas
In de tas zit een newborn baby mutsje met naam en nog veel meer leuke goodies en kortingscodes. Je kunt hem aanvragen aanvragen door het geboortekaartje te mailen of per post naar Bulbby toe te sturen. Je ontvangt dan een code waarmee je de tas gratis kunt bestellen!

Waarom draagt je baby een mutsje?
Als je baby wordt geboren, dan komt hij/zij uit de baarmoeder die warm en vochtig is. Het is dan best wel heel erg koud voor zo’n kleintje, dus het wordt snel afgedroogd en in een doek gewikkeld. Vaak krijg je als moeder het kindje ook op je borst gelegd, zodat jij jouw warmte ook kunt doorgeven aan hem/haar. Een baby mutsje wordt aangeraden omdat hij/zij de meeste warmte verliest via het hoofd. Het mutsje blijft op totdat het kindje zelf de temperatuur kan reguleren. Op de uitzetlijst staan vaak twee mutsjes, maar mijn ervaring is, dat vier stuks geen overbodige luxe is. Naast dat ziet het er, ondanks dat het een belangrijke functie heeft, ook gewoon erg schattig uit.

Over Bulbby
Bulbby is in 2004 als één van de eerste webshops op gebied van personalisatie in Nederland opgericht door twee moeders. Zij waren namelijk op zoek naar een leuk persoonlijk cadeautje voor hun kinderen. Helaas bestond dat eigenlijk nog niet, dus besloten zij om zelf aan de slag te gaan met dit leuke concept. Begonnen als een kindermerk, zijn ze uitgegroeid tot een merk waar zowel jong als oud terecht kan voor een persoonlijk en origineel product.

Bestellen van het newborn baby mutsje en de tas doe je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.