Soms kom ikbasttt1 webshops tegen, waar ik in één oogopslag, helemaal verliefd op ben! Zo’n webshop als Basttt. dus! Vol unieke gehaakte producten van hoge kwaliteit, met heel veel liefde gemaakt!

Basttt. is het initiatief van Lyette van Dijk – van der Roest. Na jarenlang met haar hart vanuit haar hoofd gewerkt te hebben, merkte zij in 2014 dat haar handen ook iets te zeggen hadden.

De liefde voor het handwerk kreeg zij als klein meisje mee van haar oma. Oma wist met haar handen herinneringen te maken en verhalen te vertellen. Samen op de bank met bolletjes wol, struinend over de Amsterdamse grachten op zoek naar leuke kralenwinkeltjes waar je je met je neus tegen de ruit kon vergapen aan alle mooie kleurtjes en schittering.

Dat warme en nostalgische gevoel dat zij krijgt bij de handgemaakte spulletjes van toen wil zij jou met Basttt. ook geven. Simpele, hippe en exclusieve handgemaakte producten waarvan je over een aantal jaar nog steeds weet wanneer en onder welke omstandigheden je het kreeg of kocht.

handmade in Holland
persoonlijk en uniek
naar wens op maat
eerlijke prijzen
uitstekende service

wpid-wp-1441828511833.jpegLyette stuurde ons een slab, speciaal gemaakt voor onze baby-boy! Een slab die ze helemaal zelf gehaakt heeft, met daarop een geborduurde ooievaar! De slab is gemaakt van 100% katoen, dus prima te wassen! Ik kreeg een brok in mijn keel toen ik het pakje openmaakte. Het idee dat het speciaal voor ons gemaakt is, geeft me een ontzettend warm gevoel! Onze kleine man kan dus naar hartenlust knoeien op zijn mooie slab! Lyette, bedankt!

Ben je op zoek naar een ontzettend mooi, handgemaakt kraamcadeau? Ik raad je aan om eens een bezoekje te brengen aan de webshop van Basttt. (Trouwens, ook voor andere leuke cadeaus kun je er terecht!)

KORTING!
Met kortingscode kiddowz2015 krijg je 20% korting op de slabben (geldig tot 1 november). Sla je slag!

One thought on “Basttt. Hooked for life!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.