SAMSUNG CAMERA PICTURES“Wij beschermen de Noordpool! De Noordpool beschermt jou!” Geeft de omschrijving weer van de paraplu. Alleen al die tekst heeft mijn hart laten smelten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik deze paraplu maar al te graag wil testen. Bovendien hebben mijn paraplu’s het begeven en ben ik hard toe aan een nieuwe.

Na een prettig contact met het bedrijf ontvang ik o.a. de paraplu. Uiteraard ga ik hier gelijk mee aan de slag. Ideaal met het regenweer. De paraplu zit in een handig tasje, ofschoon het er altijd heel makkelijk uitziet vind ik het een heel gefrot om de paraplu er weer terug in te krijgen. Is de paraplu uit het tasje dan kan deze geopend worden door middel van het drukknoopje wat aan het bandje zit, deze houdt de paraplu bij elkaar. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is op het knopje te drukken bij het handvat en de paraplu schiet naar boven en vouwt zich open. Zodra de regen voorbij is klik je weer op het knopje en de paraplu vouwt zich weer in elkaar. Deze handige tool zorgt ervoor dat ik gelijk de hipste moeder aan het hek ben. Bovendien zijn alle saaie zwarte papraplu’s na deze nog saaier geworden en vechten de kinderen om een plekje langs mama onder de coole paraplu. De kids die “verloren” hebben mogen onder hun eigen paraplu naar huis lopen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe paraplu voelt zeer stevig aan, toch adviseer ik het niet om de paraplu mee te nemen een storm in te gaan. De paraplu vouwt zich zoals gezegd makkelijk open en dicht door het drukknoopje. Wel moet je de paraplu in elkaar klappen nadat deze zich heeft ingevouwen. Hiermee bedoel ik dat de steel in elkaar geschoven dient te worden. Dit kost iets of wat kracht, zeker voor mensen die hier moeite mee hebben is het niet de meest ideale paraplu. Mijn kinderen krijgen de paraplu niet in handen. Sowieso ben ik van mening dat een kinderparaplu voldoende is en daarbij vind ik de prijs aan de hoge kant voor kinderhandjes. Kortom het is echt een perfecte paraplu voor de coole, hippe vader/moeder/opa/oma enzovoorts.SAMSUNG CAMERA PICTURES

De paraplu is voor €24,95 te bestellen via www.coolgift.com

/Miranda Young

3 thoughts on “Coolgift: Arctic Umbrella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.