SAMSUNG CAMERA PICTURESWie kent het lieve beertje nu niet? Een rode hoed en een blauwe jas met houten knopen staan icoon voor de zeer bekende beer Paddington. Na jaren wachten is er eindelijk een fantastische film van gemaakt. De Cover van de DVD palmt je al gelijk in, de lieve bruin/rode ogen van Paddington kijken je zo doordringend aan dat je alleen daarom al de DVD niet kunt weerstaan. 

Een jonge beer reist van Peru naar Londen, op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van gedroomd heeft. Wanneer hij helemaal alleen toekomst in Paddington Station, ontdekt hij al snel dat het stadsleven niet zo gemakkelijk is als gedacht. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown, die zich over hem ontfermt.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe DVD is een schot in de roos op de druilerige woensdag middag. De kinderen vervelen zich en ik kom nergens aan toe. Nu wil ik ook even helemaal niks doen, de hele week ben ik al aan het rennen en aan het vliegen dus een rustmoment ook voor mij is zeker geen vervelende gebeurtenis. Aangezien de DVD al een hele tijd ligt te wachten om gekeken te worden is er dan nu eindelijk een geschikt moment.

Een zak popcorn wordt erbij gepakt, een dienblad vol bekertjes ranja idem dito en de film kan beginnen. We zijn nog geen 10 minuten begonnen of de deurbel gaat. Oma staat voor de deur, de kinderen hebben er geen boodschap aan en blijven de film door kijken. Oma besluit maar om erbij te zitten en snel zet ik een kop koffie voor haar. Daarna kijken we gezamenlijk de film af. De kinderen zijn soms heel erg stil, en soms hoor je ze lachen. De andere keer zie je ze gewoon denken dat het niet kan of mag om het vervolgens hardop te zeggen. De oudste slaat zichzelf een keer voor zijn hoofd terwijl zijn ogen aan het rollen zijn. Nadat de film afgelopen is vragen ze gelijk of ze hem nog een keer mogen zien. Daar zijn mijn kinderen overigens heel erg van: Herhalen, herhalen en nog eens herhalen! Omdat oma er is besluiten we dat het nu tijd is om gezellig nog wat te drinken en te spelen zonder de tv. Oma vraagt wel gelijk of ze de DVD een keer mag lenen omdat ze het begin stuk gemist heeft en de film geweldig vind.

SAMSUNG CAMERA PICTURESWINNEN:
Wij mogen 1 DVD van Paddington verloten onder onze lezers.
Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket:
– Laat een reactie hieronder achter. Voorzie het bericht van naam + e-mail adres
– Verhoog je winkans door minimaal 3 reacties achter te laten bij andere reviews (eerdere inzendingen tellen niet mee)
– Delen mag maar hoeft niet :)

Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Miranda Young

(Visited 184 times, 1 visits today)

43 thoughts on “DVD Paddington + Winactie

  1. Deze wil ik dol graag winnen. Gelijk een aantal andere berichten van “commentaar” voorzien en ga nu nog even verder door kijken op de site voor nog meer leuke inspiratie

  2. Mijn dochter heeft bij haar geboorte een mooi beeld van Paddington gekregen voor op haar kamertje. ook is zij met de boeken van Paddington opgegroeid, dus deze film mag nu dan eigenlijk ook niet ontbreken.

  3. Ik heb een voorfilmpje in de bioscoop gezien, vorig jaar, en het lijkt me een hele leuk film voor het hele gezin. Dus ik wil die DVD graag winnen. En weet zeker dat mijn nichtjes dan ook graag komen kijken. Gezellig, verbouwen we de woonkamer tot bioscoop, vinden ze geweldig.

  4. Ik moet de komende weken best vaak oppassen. Als het dan zulk druilerig weer als vandaag is kunnen we lekker dit filmpje kijken. Dat lijkt me erg gezellig en leuk.

  5. Mijn meisje is dol op Beertje Paddington sinds ik haar ging voorlezen uit het Paddington boek uit mijn jeugd.
    Wat een geweldige verrassing zou het voor haar zijn om hem ook op dvd te kunnen zien! ♡♡

  6. Nu hebben we de film wel gezien…….maar hij blijft gewoon leuk. Zeker als het zo regent, dan is het net Paddington die in Londen aankomt. En wanneer hij wordt opgevangen door de familie, dan even knuffelen met mijn eigen kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.