Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen. 
Stokke introduceert de wintercollectie van 2015 met de varianten Pearl White en Onyx Black.
 
stok1Voor de komende winter heeft Stokke een schitterende en functionele wintercollectie voor jouw Stokke® kinderwagen ontwikkeld. De Winter Kit is een stijlvolle manier om jouw kindje warm te houden terwijl de temperatuur richting het vriespunt gaat. Je kindje voelt zich heerlijk comfortabel en wordt beschermd tegen die gure wind en het koude weer. Maar tegelijkertijd neemt je kindje alles op van wat het wondere winterlandschap biedt.
 
Ook hebben we aan jou gedacht: warme, beschermende wanten aan de beugel van de kinderwagen die zijn gemaakt van echte schaapsvacht en zachte fleece. Zo blijven je handen tijdens een wandeling met de kinderwagen tegen de kou beschermd. 
 
Het nieuwe ontwerp van de Winter Kit omvat onder meer mooie, gewatteerde details. De twee nieuwe kleuren Pearl White en Onyx Black kenmerken zich door een subtiele glans voor een sophisticated look. De ontwerpers van Stokke hebben er werkelijk alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij deze winter ‘warm and hot’ bent!
 
De Winter Kit omvat onder meer: 
– Afneembare rand van schaapsvacht
– Cover voor achterkant
– Beschermhoes tegen winterse stormen
– Borstel voor schaapsvacht
– Wanten voor de ouders
 
stok2Comptabiliteit
De Winter Kit past op de zitjes van de Stokke® Crusi™, Stokke® Trailz™ én op het zitje en de reiswieg van de Stokke® Xplory®.
 
Stokke® donzen slaapzak
Stokke lanceert ook een donzen slaapzak in de nieuwe twee kleuren om het plaatje compleet te maken. Gemaakt van dons en fleece om zo je baby warm te houden. 
Beschikbaarheid
De Winter Kit is vanaf 1 september aanstaande bij een select aantal retailers beschikbaar.
 
Over Stokke AS
Stokke, opgericht in het Noorse Ålesund in 1932, begon als producent van ergonomisch meubilair voor volwassenen. Het eerste product dat zich op kinderen richtte, werd in 1972 gelanceerd – de iconische Tripp Trapp®, de kinderstoel waarvan er inmiddels wereldwijd meer dan negen miljoen zijn verkocht, blijft een van de belangrijkste producten in het hedendaagse Stokke-assortiment.
 
Sinds 2006 richt Stokke zich uitsluitend op kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen. Vandaag zet Stokke een lange traditie voort met het ontwerpen van elegante en duurzame producten. Deze producten stimuleren de interactie tussen ouder en kind en bevordert een gezonde ontwikkeling voor een compleet nieuwe generatie.
 
Drie generaties van de familie Stokke waren eigenaar en leidden het bedrijf tot 2014. Het bedrijf is nu in handen van NXMH, een investeringsmaatschappij gevestigd in België, eigendom van NXC in Zuid-Korea. NXC is de grootste aandeelhouder binnen de NEXON Corporation. De Stokke-collectie wordt wereldwijd gedistribueerd onder het handelsmerk Stokke® door geselecteerde retailers in meer dan 60 landen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.