bottleEen nieuwe klas, nieuwe vriendjes en nieuwe energie: we gaan weer terug naar school! Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe drinkfles bij. Contigo heeft er een ontwikkeld speciaal voor spelende kinderen: de Gizmo Flip. Dankzij het slimme design is de beker stevig en heb je een optimale bewegingsvrijheid. Knoeien is verleden tijd, de drinkbeker is 100% mors- en lekvrij.

Drinken kan je gemakkelijk met één hand, tot de laatste druppel dankzij het diagonale rietje. De gepatenteerde Autospout®-technologie is perfect op maat van kinderen: duw op de knop en de drinktuit klapt vanzelf open. Het beschermkapje houdt de drinktuit zuiver als je de drinkbeker niet gebruikt.

En dan hebben we het nog niet gehad over de vier mooie, kleurrijke designs: een leuke dino, grote bloemen, vrolijke vogels en een stoere rock bottle.

Informatie
Contigo Gizmo Flip is verkrijgbaar via Mycontigo.com en bij de outdoorspecialist. Winkeladviesprijs € 19,95.

  • Technologie: Autospout®
  • Kleuren: Cherry Blossom, Cardinal Rock, Wisteria Flowers on the Vine, Sapphire Dinosaur
  • Inhoud: 420 ml

De Gizmo Flip kan ook probleemloos in de vaatwasser en is BPA-vrij: veilig en gezond dus.

Over Contigo
Contigo is van oorsprong een Amerikaans merk dat zich richt op ‘drink on the move’. Voor elke doelgroep, voor elk moment ontwikkelt dit innovatieve merk de beste drinkflessen, reisbekers, kinderbekers en koffiebekers. Contigo maakt van optimale drinkervaring een wetenschap. Haar producten zijn uitgerust met gepatenteerde technologieën als Autoseal®, Autospout®, Autoclose® en Snapseal®. Het Belgische bedrijf Kambukka heeft de exclusieve rechten van het Amerikaanse merk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in handen. Producten van Contigo worden verkocht via sport- en outdoorwinkels, warenhuizen en huishoudspeciaalzaken.

One thought on “Back to School Bottle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.