clip1Hoe herkenbaar is het; winkelen met je kleintje en je baby tijdens een slaapje even willen afschermen van de drukke buitenwereld? Of op een terrasje het zonnetje weghouden uit de reiswieg? Daar gebruiken veel mensen een swaddle-doek voor. Licht en ademend, maar… wel heel makkelijk weggeblazen door een zuchtje wind. Dát is nu verleden tijd! Maak kennis met de Swaddleclipp, een clip die eenvoudig aan de wandelwagen kap bevestigd kan worden en ervoor zorgt dat de doek voortaan op zijn plaats blijft!

clip2Nybble introduceert de Swaddleclipp, een geweldige musthave voor alle jonge ouders. De clip is een uitvinding van een jonge Amsterdamse moeder die zich ergerde aan het wegwaaien van de swaddle bij gebruik over de wagen. Alternatieven waren er wel, maar dit vond ze niet passen bij de moderne uitstraling van de kinderwagens en zijn voor hydrofiele doeken vaak te grof. Daarom ontwikkelde zij de Swaddleclipp, een clip die je eenvoudig aan de kinderwagen kunt bevestigen zodat het wegwaaien van doeken verleden tijd is.

Hoe werkt het?clip3
De Swaddleclipp is een clip die je gemakkelijk kunt bevestigen aan de kap van de wandelwagen. In de nylon stof van de clip zijn 3 kleine magneetjes verwerkt die ervoor zorgen dat de doek goed op zijn plaats blijft. De swaddle beschadigd niet en blijft kreukvrij tussen de clip. Daarnaast kan de hydrofiele doek zelfs nog tot 2-3 keer worden dubbelgeslagen. Naast het feit dat deze handige gadget heel wat ergernis bij jonge ouders zal wegnemen, ziet de clip er ook nog eens geweldig uit. Een subtiel design met kleine accenten in fluor, rood of geel. De Swaddleclip past perfect bij de moderne kinderwagens van nu.

Waar te koop?
Omdat niet iedereen dezelfde kinderwagen heeft, is de Swaddleclipp zo ontworpen dat deze vrijwel op iedere kinderwagen past (onder meer Bugaboo, Joolz, Maxi-Cosi, Stokke, Mima en Cybex). De adviesverkoopprijs is € 15,95 per set van twee en ze zijn verpakt in een mooie tube. Dus ook geschikt om ouders mee te verrassen als kraamcadeau. De clips zijn verkrijgbaar in zwart met fluor rood, geel of antraciet logo. Helemaal hip dus! De Swaddleclipp is vanaf eind juli te koop bij vele verkooppunten van Nybble.

Over Nybble
Nybble distribueert innovatieve en originele baby- en kinderproducten, van hoogwaardige kwaliteit met net dat beetje extra. Merken die het bedrijf in haar portfolio heeft zijn o.a. Silly Billyz, Aden + Anais, Kippins en Funkybox. Het bedrijf is continu op zoek naar vernieuwende producten en ziet het als een uitdaging om producten te vinden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, maar daarnaast origineel, vernieuwend én toegankelijk zijn. Kijk voor meer informatie op www.nybble.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.