ford1Wat een leuk zomers pakket valt daar in de bus van Thea Stilton. Samen met een vakantiekaartje: veel leesplezier! Dat komt vast goed.

­-Thea Sisters­ ‘Onrust op de manege’. De studentes van het Topford college bieden zich aan om te helpen op Ranch De Horizon op Walviseiland. Ze fokken met paarden. Sandy, de dochter van de eigenaars is erg verlegen tot ze op haar paard ‘Black’ zit. Er gebeuren rare dingen: een veulen loopt weg, er breekt een grote brand uit. Dat kan geen toeval zijn, komen de Thea Sisters achter de saboteur?ford2

­-Thea Sisters­ Topsport op Topford’. Nicky geeft zwemles op het strand en komt op het idee deze zomer een soort Olympische Spelen van Walviseiland te organiseren. De muizinnen roepen de hulp in van Hyena in voor de Walvisspelen. In ‘De Thea Sisters in gevaar’ hebben ze een cursus overlevingstechnieken bij hem gevolgd. Er komen diverse disciplines aan bod als Schoonspringen, Schermen en een Kanorace. Maar is iedereen wel zo sportief?

­-Het Poëziealbum is helemaal terug van weggeweest. Op de roze met een paar hartjes versierde pagina’s is volop ruimte voor je vriendinnen om je te verblijden met een knutsel­ en plakwerkje.

ford3Dat zijn geen zomerse flutromannetjes van Thea Stilton. Beide verhalen spelen goed in op de belevingswereld van de lezers. De wijze lessen worden mooi verpakt in het verhaal. En met de Olympische Spelen voor de deur ook nog eens op de actualiteit.

Het Topfordpakket van Uitgeverij De Wakkere Muis is hier tijdelijk te verkrijgen, let op: op=op!

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.