Met trots meldt Blokker vandaag de geboorte van een blije baby met alles erop en eraan: Blokker Baby! Ouders in Nederland kunnen vanaf nu terecht bij Blokker voor een complete ‘one stop baby shop’. Met de introductie van Blokker Baby biedt Blokker het ruimste assortiment babyproducten bij jou om de hoek.

Jaarlijks 175.000 baby’s

In Nederland worden jaarlijks 175.000 baby’s geboren. De komst van een baby zorgt voor veel veranderingen in een huishouden. Dan is het fijn om een winkel om de hoek te hebben die alles biedt wat je nodig hebt. Vanaf nu kun je bij Blokker terecht voor alle spulletjes om je baby onbezorgd te laten eten, slapen, spelen, knuffelen en badderen: zoals flessenborstels, onbreekbare bordjes, anti-lek bekers, babybedjes, dompelbadjes, slaaplekkerlampjes, trappelzakjes, katoenen lakens, babyfoons,
knuffels, tuttels, reukvrije luieremmers en nog véél meer. Merken die je o.a. kunt vinden bij Blokker zijn Zwitsal, Philips, Little Dutch, Pampers, Alecto, Difrax en nog veel meer.

Nieuwe huishoudproducten

Met Blokker Baby voegt Blokker een nieuwe categorie met huishoudproducten toe aan het assortiment. Daarnaast kun je sinds 1 januari 2019 de Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.