giraf1Ik weet niet zeker of ik het al eens verteld heb, maar Kian heeft in het begin heel moeilijk gedronken. Omdat hij met 38+5 gehaald is door middel van een geplande keizersnede, heeft hij niet helemaal doorgehad dat hij geboren is. Hij gedroeg zich een beetje als een rand-prematuurtje en begreep niet hoe hij de melk uit de fles moest krijgen. Uiteindelijk kregen we hem me naar huis, maar hebben we hem nog wel een week fingerfeeding moeten geven. Daarna was het een grote speurtocht naar de juiste fles voor ons meneertje. We hebben bijna alle merken in huis gehad en uiteindelijk hadden we beet en ontvingen we het ei van Columbus: Glazen drinkflessen van Natursutten, verkrijgbaar bij Kleine Giraf.

sutNatursutten, bekend van de natuurrubberen fopspeentjes, heeft nu ook glazen drinkflessen in haar assortiment opgenomen. De flessen zijn oersterk, hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Zowel de fles als de bijbehorende flessenspeen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Een duurzame en veilige keuze voor jouw kleintje!

De glazen flessen van Natursutten zijn gemaakt van zuiver borosilicaatglas. Hierdoor zijn ze bestand tegen hitte en grote temperatuurverschillen. Handig, omdat de Natursutten flessen zonder problemen bewaard kunnen worden in de koelkast, opgewarmd in de magnetron en gereinigd in de vaatwasser. De flessen zijn schokbestendig, licht in gewicht en vrij van BPA, phthalates en andere schadelijke stoffen.

Veilig en hygiënisch
De bijbehorende flessenspeen is gemaakt van hetzelfde materiaal als de bekende fopspeentjes van Natursutten. De flesspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en net als de flessen vrij van schadelijke stoffen. De speentjes voelen heerlijk zacht aan en zijn vervaardigd uit één stuk, waardoor er geen vuil en bacteriën tussen de naden kan komen.

Geen darmkrampjes
Het innovatieve ontwerp met een dubbel anti-koliek ventiel zorgt voor een constante stroom van de flesvoeding, waardoor darmkrampjes en gasvorming in de buik van je baby voorkomen wordt.

20160315_221550.jpgKian leek ineens de slag te pakken te hebben toen ik hem deze flessen aanbood. Op zijn gemak dronk hij keurig alles op en daarna was hij ook uitermate tevreden. Ook heeft hij geen voeding teruggegeven, wat erg prettig is voor hem (en voor ons natuurlijk ook). Inmiddels zijn onze flessen naar een vriendin van mij gegaan (Kian drinkt nu overal uit…wat een heerlijkheid), haar kindje had namelijk problemen met het overgaan van borst naar fles. Ook bij haar is het uiteindelijk gelukt met de flessen van Natursutten. Een aanrader? Zeker weten!

Bestellen kan op: https://www.kleinegiraf.nl/nl/natursutten/natursutten-glazen-drinkflessen/natursutten-set-van-twee-glazen-drinkflessen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.