Ikitch1k vind het belangrijk om aan tafel eten, daar heb ik al eerder een heel verhaal over geschreven. De tafel waaraan ik zit moet dan ook wel gezellig zijn. Voor kinderen is dat al helemaal belangrijk. Wees eerlijk; je zit zelf toch ook liever aan een mooi gedekte tafel, dan dat je alleen een saai wit bord voor je neus hebt staan? KitchenHugs stuurde ons een kinderserviesje met daarop een pinguïn van het merk Pure Kids.

kitch2Het serviesje (bordje, kommetje en beker) is voorzien van mooie illustraties in zachte kleuren en heeft een poederachtige afwerking. Het serviesje is overigens gemaakt van biologisch afbreekbare bamboe. Een leuke cadeau om te geven als je op kraamvisite gaat of voor een verjaardag.

Dante is helemaal trots op zijn eigen servies en wil eigenlijk ook nergens anders meer van/uit eten en drinken. Het staat ook zo gezellig op tafel! Enne, regel is hier aan tafel, dat hij genoeg20160326_074458.jpg moet eten, om de hele afbeelding goed te kunnen zien (en ja, dat werkt). Wat een geluk dat het allemaal in de vaatwasser kan trouwens, het wordt ook veelvuldig gebruikt, dus kan iedere dag wel een sopje gebruiken! In de magnetron en/of oven kan niet, niet proberen dus, dat is zonde!

De afmetingen van de producten in de set zijn als volgt: Bord Ø 21.5 x 2 cm, Kommetje 18 x 16 x 4.5 cm, Beker Ø 8 x 9.5 cm

Shoppen kan op: http://www.kitchenhugs.nl/

KORTING!
Met kortingscode BamboeKiddowz krijg je t/m 31 mei 2016 10% korting op de bamboe kinderserviezen in deze categorie: http://www.kitchenhugs.nl/baby-en-kind/bamboe-kinderservies/. Deze korting is alleen geldig voor de complete serviesjes, dus niet voor de losse onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.