Veel ouders hebben er moeite mee: de balans vinden tussen een stijlvolle én praktische inrichting van je huis. iCandy bewijst dat stylish en praktisch wel degelijk samengaan met de MiChair: een tijdloze kinderstoel die meegroeit met je kleintje, van babytijd tot en met basisonderwijs. De stoel groeit niet alleen mee met het kindje, maar is ook nog eens volledig aan te passen aan het interieur. Naast de bestaande kleuren zijn er nu namelijk ook vier nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd: flint (donkergrijs), russet (roest), marine (marineblauw) en pearl (parelmoer).

Verfijnd, duurzaam én praktisch

De nieuwe fashionable, serene kleuren met contrasterende stiksels passen in veel moderne interieurs. Ze zijn zorgvuldig gekozen en geïnspireerd op de kleurpaletten die tegenwoordig in vele huiskamers te vinden zijn. De nieuwe, verfijnde kleuraccenten passen, net als de eerdere kleuren uit het assortiment, goed bij het beuken- en berkenhout en het iconische chromen frame van de MiChair. De keuze voor duurzame materialen past bij iCandy en helpt ouders om op een milieuvriendelijke manier te leven, mede ook door de lange levensduur van de MiChair.

Functioneel meegroeien

De MiChair matcht niet alleen perfect met het interieur van hippe ouders, maar ook met hun praktische eisen. Zo kunnen de kussens in de wasmachine en is het blad  vaatwasserbestendig. En natuurlijk groeit de stoel mee met het kindje. Hoe? Al vanaf de geboorte is de stoel te gebruiken in vergrendelbare posities: rust- of speelstand op de grond of op een verhoging, om op ooghoogte van de ouders te komen. Zodra het kindje kan zitten, kan de stoel in verschillende posities worden aangepast naar een stoel voor peuters tot en met een leeftijd van ongeveer zes jaar – en is de MiChair ook om te bouwen tot schommelstoel.

Paul Walker, Head of Products bij iCandy: “We zijn enorm blij met de nieuwe kleurtoevoegingen aan ons huidige assortiment, die perfect passen bij de laatste fashion- en interieurtrends en goed combineren met populaire sterke, maar tegelijk rustige kleuren als navy, oranje en grijs. Het gebruik van contrasterende stiksels zorgt voor nog meer detail en een onverwachte twist. De MiChair was dankzij de meegroeimogelijkheid en de prijzen die we hebben gewonnen al een winnaar, maar nu kan het echt niet meer stuk. Dankzij de nieuwe kleurtoevoegingen past hij namelijk ook nog eens in élk huishouden!”

De MiChair is verkrijgbaar in baby- en kinderspeciaalzaken. De MiChair kost 299 euro als basispakket. Hierbij kan je de Newborn Pod toevoegen voor 178,25 euro, de comfort pack voor 57,50 euro en het schommelstoelpakket voor 46 euro. Kijk voor meer informatie en alle verkooppunten op de website   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.