Mini Matters, de speelgoedlijn van Action ligt in de winkels. De lijn bestaat uit ruim dertig voornamelijk houten producten voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 8 jaar. Het kleurrijke speelgoed is speciaal voor Action ontworpen en is van hoge kwaliteit. Het speelgoed prikkelt de fantasie van het kind en stimuleert op een speelse manier het leren en ontdekken. Zo zijn er voor de allerkleinsten houten blokken en pluche knuffels en voor de iets oudere kinderen een keukentje, een poppenhuis en een parkeergarage ­ allemaal van hout. Uiteraard zijn de producten aantrekkelijk geprijsd.

Mini Matters is het eerste private label van Action in de categorie speelgoed. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteits­ en veiligheidseisen en de houten items hebben tevens het TüV/GS certificaat. Bovendien is al het houten speelgoed gemaakt van FSC­hout, afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. Naast een leuke en voordelige keuze is het Mini Matters speelgoed dus ook een verantwoorde keuze.

“Als moeder van jonge kinderen weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk leuk speelgoed voor ze is”, zegt Hajir Hajji, als Commercieel Directeur bij Action verantwoordelijk voor het assortiment. “Ik ben trots op ons Mini Matters speelgoed. Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook veilig en verantwoord gemaakt. Met onze kleine prijzen is het voor iedereen bereikbaar, dus als dat geen glimlach bij onze klanten op het gezicht geeft…”

Het Mini Matters speelgoed is verkrijgbaar in Action­winkels en online te bekijken op action.com. De verkoopprijzen starten vanaf €1,49. Er is al een garage of prinsessenkasteel te koop voor €8,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.