trip3Cadeautje van Stokke: om de stoel die met je kind meegroeit écht eigen te maken, kun je nu de naam van jouw kindje erin laten graveren. Speciaal voor de feestdagen!

Personalisatie
Jouw kind is er één uit duizenden, die verdient een unieke stoel. Naast een enorme variatie aan kleuren en accessoires, kun je nu op de achterkant van de Tripp Trapp stoel de naam van je kindje in het hout laten graveren.

De rugleuning wordt met een speciale laser ingegraveerd. Eenmaal klaar, kan het gebruikt worden als rugleuning van jouw personal Tripp Trapp stoel. Om er zeker van te zijn dat het hout is afgedicht en jaar na jaar mooi blijft, wordt het behandeld met een speciale olie. Bij aanschaf van een nieuwe Tripp Trapp op www.stokke.com kun je in de maanden november en december geheel kosteloos een naam laten ingraveren.

trip2Over Tripp Trapp
De stoel die met je kind meegroeit. Vanaf de geboorte. Tripp Trapp is één van Scandinavië ’s meest herkenbare ontwerpen. Sinds de Noorse ontwerper Peter Opsvik het in 1972 creëerde, zijn er miljoenen kinderen op grootgebracht. De stoel maakt het mogelijk om het kind vanaf de geboorte op gelijke hoogte aan tafel te laten aanschuiven als de rest van het gezin.

Tegenwoordig zorgt het intelligente, aanpasbare ontwerp dat er vrij bewogen kan worden door zowel diepte- als hoogte verstelbare zit- en voetplanken. Wanneer dit op de juiste manier wordt ingesteld, is uw kind verzekerd van een comfortabele en ergonomische zitpositie op iedere leeftijd.

Lees meer op: http://www.stokke.com/

 

 

One thought on “Tripp Trapp – Maak het persoonlijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.