radbagVolgende week zaterdag is het zo alweer zo ver, dan is Sinterklaas weer in het land. Natuurlijk willen we hem laten weten welke sinterklaascadeaus wij het allerliefste zouden krijgen! Wij maakten ons verlanglijstje alvast!

r1Star Wars is het weer helemaal! Ook hier in huis hebben we een grote (kleine) fan. Alle karakters worden bij naam genoemd, maar zijn absolute favoriet is en blijft toch echt Darth Vader. Niet zo gek dus, dat de broodtrommel op zijn verlanglijstje staat. Het is zeker geen “gewone” broodtrommel, hij is helemaal zwart, met een grijs sluitsysteem. Ook de vorm is bijzonder, hij is namelijk rond.

r2Ook creatief bezig zijn gaat steeds beter bij hem passen. We krijgen nu regelmatig tekeningen van hem, die hij op school gemaakt heeft tijdens het “vrij tekenen”. Het Star Wars Doodles kras- en kleurboek. In dit leuke boek kan hij naar hartenlust tekenen en kleuren. Alle belangrijke karakters staan er in, dus het is allemaal heel erg herkenbaar. Check, ook deze staat op het lijstje!

r3Voor de grootste man hier in huis, die heel erg van muziek houdt, viel de keuze op deze leuke Vinyl Elpee onderzetters. We hebben toen we net gingen samenwonen houten onderzetters gekocht, maar die begonnen zo langzamerhand een beetje te vervelen. Enne, af en toe moet je toch een keertje iets nieuws proberen, nietwaar? Op ‘t lijstje dus!

r4Voor op de keukentafel, waar we altijd aan eten, ben ik al een hele tijd op zoek naar leuke placemats. Een aangeklede tafel eet nou eenmaal een stuk lekkerder. Deze Retro tafelset, past echt helemaal bij ons! Allemaal afbeeldingen van vroeger, zelfs van een cassettebandje! Ik hoop echt dat Sinterklaas ons dit leuke cadeau brengt! Staat in ieder geval op het lijstje!

Kr5ortgeleden is mijn snijplank gesneuveld, dus ik gebruik sindsdien een bord. Niet heel erg handig natuurlijk, zeker niet met het snijden van grote groentes e.d. Deze snijplank met schaal vind ik echt supertof! Er zit gewoon een liniaal op! Nu kan ik, als control freak, alles in keurige en nette stukjes snijden! In koeienletters op het verlanglijstje dus!

r6Voor KiDDoWz gebruik ik een ontzettend fijne Moleskine agenda, maar ik heb eigenlijk nog geen verschillende kleurtjes om mee te werken. De Vitapens textmarkers kunnen mij helpen om alles overzichtelijk te houden! En om ervoor te zorgen dat ik altijd de juiste keuze maak, schreef ik maar meteen de Predict-a-pen op het lijstje erbij. De Predict-a-pen” is met zijn tips snel, r7nauwkeurig en universeel, waardoor hij praktisch in alle situaties en voor alle beslissingen, die deze situaties nodig hebben, ingezet kan worden. En hij kan nog schrijven ook!

Wil jij ook een verlanglijstje maken, met daarop de allerleukste/origineelste sinterklaas cadeautjes….dan zou ik maar heel gauw beginnen. Voordat je het weet is het 5 december…en je wilt toch wel dat Sinterklaas weet wat jij het allerliefste zou willen hebben?!

(Visited 91 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.