Elk kind is speciaal en verdient de beste zorg. Dat vinden ze bij With a touch of Rose belangrijk. Daarom zijn de producten niet alleen praktisch, maar geven ze ouder en kind ook een extra goed gevoel. Dat geldt ook voor het nieuwe product, een extra groot spuugdoekje, de must-have voor elke ouder. Deze doekjes worden gemaakt van overgebleven Fairtrade biologisch katoen. 

Hoe dan?
Voor elke productierun wordt ongeveer 5% extra katoen geproduceerd. Dat katoen dat overblijft, verdwijnt naar de opslag, maar niet voor lang! Dit overgebleven Fairtrade en biologisch katoen krijgt namelijk een nieuw leven. Het zorgt voor unieke producten: per kleuren combinatie worden maximaal 100 stuks gemaakt.

Verantwoord
Biologisch betekent dat in het hele katoen proces geen chemicaliën worden gebruikt. Dat is goed voor de huid van uw baby. Daarnaast heeft u ook de zekerheid dat onze producten niet door onschuldige kinderhandjes worden gemaakt, maar wel met veel liefde. De doekjes zijn goed voor uw baby en voor het milieu.

Handig
De doekjes zijn van een lekker groot formaat waardoor het beter blijft liggen op de schouder en meer bescherming geeft voor je kleding.

Uniek
Dit alles maakt de doekjes bijzonder. Hoe uniek wilt u het zien?

Over With a touch of Rose
Bij With a touch of Rose ontwerpen en produceren ze producten die verder gaan dan 100% Fairtrade en biologische katoen. Ze willen de beste zorg en die komt tot uiting in het ontwerp van alle producten. Maar ook in de zorg voor onze wereld. Ze gebruiken niet alleen het goede katoen voor de producten, maar willen ook dat producten multifunctioneel zijn en lang meegaan. En bovendien proberen ze het afval in de keten te verminderen.

Over biologisch en Fairtrade
Biologisch katoen is een bewezen opkomende trend. Het uitgangspunt voor biologisch katoen is: ‘Werk met de natuur, niet tegen de natuur’. De biologische katoenteelt maakt gebruik van natuurlijke compost en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Het biologische katoen dat With a touch of Rose  gebruikt voor haar producten is bovendien Fairtrade gecertificeerd en draagt het Max Havelaar keurmerk.

Het Fairtrade concept is erop gericht om producten op de markt te brengen, waarvoor een rechtvaardige prijs aan de producten in de landen van herkomst wordt betaald. Fairtrade laat handel een bijdrage leveren aan ontwikkeling van de boeren én het land.

With a touch of Rose is koploper op het gebied van Fairtrade gecertificeerd katoen in Nederland. Daarmee is zij nog altijd één van de weinige bedrijven, die op dit moment dit keurmerk in Nederland op katoen mogen voeren; sterker nog With a touch of Rose is de enige die het Max Havelaar keurmerk mag dragen op dit type baby producten!

Verkoopadressen zijn hier te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.