Kian gaat tegenwoordig niet meer in het baby-badje, maar in een grote wasmand van de Action. Werkt overigens perfect, dus is bij deze een tip voor alle papa’s en mama’s die geen bad hebben en een vervangende oplossing zoeken voor het badje op pootjes. Studio Noef stuurde een fijne poncho op van het merk Trixie Baby; Pebble Green.

Trixie Baby houdt van kleurrijk en eigentijds en dat is goed te zien aan deze leuke poncho. De poncho doe je over het hoofd van jouw kindje, zo is het lijfje meteen goed bedekt. Aan de zijkanten zitten drukknoopjes die ervoor zorgen dat de poncho goed op zijn plek blijft zitten. Er zit ook een handig lusje aan de poncho, daaraan kun je hem gemakkelijk ophangen. Het buideltje aan de voorkant kun gebruiken om bijvoorbeeld de mobiele telefoon van jouw kleintje in te doen. Haha, nee maar je zo er wel een speentje o.i.d. in kunnen stoppen of een klein stuk speelgoed. Wij gebruiken de poncho dus na het badderen, maar hij is natuurlijk ook prima te gebruiken na het zwembad of op het strand. Binnenkort neem ik hem trouwens ook mee naar het consultatiebureau, ook daar lijkt hij me namelijk een uitkomst.

Studio Noef is een kleurrijke shop, met daarin unieke en verrassende producten. Misschien ben je wel op zoek naar een mooie box, nieuw behang voor in de baby/kinderkamer of heb je styling-tips nodig. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

WINNEN!
Wij mogen namens Studio Noef zo’n mooie poncho van het merk Trixie Baby weggeven. Voor welke print wil jij graag mee doen? Balloon Turquoise, Balloon Yellow, Flock, Pebble Green of Squares? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

57 thoughts on “Heerlijke poncho van Trixie Baby

  1. Leuk! Graag doe ik mee voor een vriendinnetje van mij die zwanger is van haar 1e kindje, de variant Flock zal zeker in de smaak vallen 🙂

  2. Wat een uitkomst! Ik zou ontzettend graag de squares willen winnen voor mijn dochtertje. Lekker na het badje wat drinken en rustig aan opdrogen in de poncho. Nooit meer een afgekoelde baby die je supersnel moet afdrogen!

  3. Met een Poncho balloon turqoise wordt mijn neefje echt in het zonnetje gezet
    en beleeft hij veel warme afdroogpret!

  4. Heel erg leuk voor de kleine de poncho, zit er erg leuk en handig uit, ik doe graag mee voor de Balloon Turquoise, ziet er schitterend uit.

    Groetjes Anneliese

  5. Ik denk dat dit ideaal zal zijn als mijn baby is geboren! Ik moet al zoveel nieuwe spullen kopen het zou heel fijn zijn om deze te winnen!

  6. Wat zijn ze leuk! Ik kan ieder moment een neefje of nichtje erbij krijgen en ik zou dit kleintje graag de Poncho Balloon Turquoise geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.