De eerste stapjes zijn natuurlijk een mijlpaal in het leven van ieder kind én ouder en dat moet gevierd worden met de mooiste eerste schoentjes. Voor de kleintjes in ontwikkeling heeft Develab mooie babyschoentjes- en schoentjes met een flexibele zool ontworpen. Daarmee kunnen ze hun voetjes moeiteloos afrollen en op gemakkelijke wijze leren lopen, dansen, huppelen en rennen!

Kinderen die net leren lopen zijn in de bloei  van hun kinderleven, maar ook erg kwetsbaar. Het is belangrijk dat hun ontwikkeling en die van de kindervoetjes probleemloos verloopt. Kwaliteit en flexibiliteit is voor Develab dus super belangrijk.

Over Develab
Het kinderschoenenmerk Develab staat voor eigenwijs, kleurrijk en fris! Wij maken schoenen voor kids die weten wat ze willen en gek zijn op avontuur. Trends? Die maken wij zelf! Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daarnaast worden onze schoenen nog steeds gemaakt in Europa. We werken al jarenlang samen met fabrieken in Italië en Portugal waar vakmensen dagelijks werken met veel passie en liefde voor het schoenenvak. Develab maakt dus de coolste schoenen voor jongens én meisjes en vanaf volgend seizoen (februari 2017) komt het merk ook met een babyschoentjes lijn!

Voor verkoopinformatie
Develab | www.develab.nl

(Visited 79 times, 1 visits today)

One thought on “De eerste stapjes met Develab babyschoentjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.