Zilveren sieraden en dan het liefste met de namen van mijn 2 jongens erop, gelukkiger kun je me niet maken. Een fotosieraad is natuurlijk nog veel gaver, ik was dus erg verheugd dat ik er eentje mocht laten maken door Names4ever.

Deze mooie ronde hanger met foto en tekst is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een dikte van 0,7 mm. Wat ik zo gaaf vind aan deze hanger, is dat hij uit twee delen bestaat. De buitenste rand van deze ronde zilveren hanger heeft een diameter van 30 mm. In deze rand heb ik, zoals jullie kunnen zien de namen van de twee boys laten graveren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een andere tekst op te zetten. De binnenste ronde hanger heeft een diameter van 18 mm en zoals jullie kunnen zien, staat mijn twee kanjers er goed op. De fotogravure is expres wat donkerder, zodat hij extra goed zichtbaar is. De fotogravure kan niet vervagen of van de hanger af gaan, het wordt echt ín de hanger gegraveerd, wat er dus voor zorgt dat je er heel lang van kunt genieten.

Ik krijg veel complimenten over mijn ketting. Vaak staan mensen er naar te kijken en vragen ze waar ik deze mooie aanwinst vandaan heb. Ik ben trots op mijn kindjes en ook hierdoor kan ik dat laten zien. En ze zijn toch een beetje bij me, waar ik ook ben!

Neem snel een kijkje in de webshop van Names4ever en kies iets moois voor jezelf uit…het is tenslotte alweer bijna Moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.