Regenbogen en Eenhoorns zijn tegenwoordig he-le-maal hip! Omdat wij stiekem ook wel van al die kleurrijke items houden, delen we hier een aantal regenboog-cadeaus voor meisjes!

Grimms is een merk dat we allemaal wel kennen en dan voornamelijk van de houten regenboog hiernaast. De mogelijkheden van deze houten regenboog zijn eindeloos, dus uren speelplezier gegarandeerd! Je kunt met deze bogen stapelen, je kunt er met de auto overheen of onderdoor rijden of je maakt er gewoon kabouterwoningen van. Doe vooral wat inspiratie op!


Met deze gave lamp, projecteer je een regenboog op je muur! A real Rainbow in your room dus!! De ingebouwde LED’s zorgen voor een fantastisch mooi en realistisch effect. Het beste resultaat krijg je in een donkere kamer met lichte muren. Zijn je kinderen bang in het donker? Gebruik hem dan als nachtlampje. De regenboog geeft een zeer rustgevend effect en is erg leuk voor elke kinderkamer.

Bij een echte dame, horen natuurlijk mooie oorbellen (mits je gaatjes in je horen hebt natuurlijk). Deze Sterling zilveren kinderoorbellen met lieve regenboogjes zijn helemaal geschikt voor jouw kleine prinses. Afgewerkt met een juwelierskwaliteit rhodium laagje (ook wel Ecoating genoemd). Dit zorgt niet alleen voor een warme zilverkleur, het beschermt de kinderoorbellen ook tegen slijtage en verkleuren.

 

 

One thought on “Regenboog-cadeaus voor meisjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.