Balkonia, Tuinzania, Tuinesië… We zullen deze zomer hoogstwaarschijnlijk doorbrengen in de achtertuin of op het balkon. Geen nood, want Huggies Little Swimmers zorgt ervoor dat het een waar waterfeest wordt voor al onze kleintjes! Niet alleen introduceert Huggies Little Swimmers vernieuwde zwemluiers en –broekjes met een geweldig Dory en Nemo design, maar start ook een actie om onze kleine spetters te laten oefenen in het water. De zomer van 2020 staat in het teken van Tuinplonzen!

 

De perfecte eerste stap

Zwemmen vanaf de geboorte is enorm goed voor de gezondheid en de ontwikkeling van baby’s. Wist je dat ukkies die zwemmen een beter evenwicht hebben, meer spierkracht ontwikkelen en een sterkere ontwikkeling laten zien van het hartje en de longen? Het watervrij maken van je kindje is dan ook superbelangrijk. Deze zomer zit een tochtje naar het zwembad of een vakantie aan het strand er waarschijnlijk niet in, maar waterwennen in een badje op het balkon of in de tuin is een perfecte eerste stap.

Op naar het Spetterdiploma: hoe werkt het?

Vanaf half mei deelt zwemjuf Cansu op de Instagrampagina @huggieslittleswimmers_nl tips & tricks hoe je thuis je kleine spetter watervrij kunt maken. Als alle oefeningen goed zijn gegaan, kun je voor jouw kindje op de website www.littleswimmers.nl zijn of haar allereerste diploma aanvragen: het Spetterdiploma. Deze wordt vervolgens gratis thuisgestuurd. Bovendien worden wekelijks een aantal volgers verrast met mooie Spetterprijzen! Hiervoor kunnen volgers foto’s delen van het spetterplezier van hun kleine zwemkanjer, waarbij ze @huggieslittleswimmers_nl taggen en de hashtag #tuinplonzen gebruiken. Voor wie de adviezen van zwemjuf Cansu nog eens rustig wil oefenen: de instructiefilmpjes staan ook op de website.

Plonspret compleet met de kleurrijke Huggies Little Swimmers

Huggies Little Swimmers zien eruit als een gewoon zwembroekje, en dat vinden kleintjes natuurlijk geweldig. Tel daarbij op dat de kleurrijke Nemo en Dory de broekjes sieren en de plonspret is compleet. De zwembroekjes hebben nu een tailleband rondom de heup, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen en flexibel meebewegen tijdens het zwemmen en spetteren. Huggies Little Swimmers hebben speciale anti-lekrandjes die beschermen tegen kleine ongelukjes. De unieke technologie absorbeert de kleine ongelukjes zonder op te zwellen zoals een normale luier doet. En nog meer mooi nieuws: het aan- en uittrekken van Huggies Little Swimmers is kinderspel wanneer de waterpret is afgelopen.

Voor iedere babybips

Huggies Little Swimmers zijn er in 3 verschillende maten, zodat alle zwemkampioenen in spé zorgeloos kunnen genieten in het water:

  • Huggies Little Swimmers zwemluiers (3–8 kg) zijn speciaal ontworpen voor baby’s jonger dan 6 maanden. Door de verstelbare, rekbare zijkanten heeft het broekje een comfortabele pasvorm die goed blijft zitten tijdens het spelen in het water.
  • Huggies Little Swimmers zwembroekjes (7-15 kg en 12-18 kg) hebben nu een
    flexibele tailleband rondom voor een comfortabele pasvorm tijdens de waterpret.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.