De scholen in Nederland zijn weer open. Nu kinderen weer volop in elkaars aanwezigheid zijn, zonder anderhalve meter afstand, neemt de kans op hoofdluisbesmetting flink toe. Omdat op scholen door de coronamaatregelen geen hoofdluiscontroles plaats kunnen vinden, moeten ouders extra alert zijn en zelf hun kinderen controleren. Voorkomen is altijd beter, niemand zit te wachten op die vervelende kriebelbeestjes! Gelukkig is voorkomen van hoofdluis gemakkelijk met XT luis Protect & Go. Een praktische, preventieve spray met verzorgende eigenschappen. De formule beschermt niet alleen effectief tegen hoofdluis maar is ook anti-klit.

PROTECT & GO

Naast XT luis Once gel, de effectieve hoofdluisbehandeling van 15 minuten, is er de preventieve Protect & Go spray. XT luis Protect & Go beschermt krachtig tegen hoofdluis dankzij de werkzame stof activdiol en is makkelijk in gebruik. Na het wassen van het haar, even sprayen en klaar. Dit product is vegan, op waterbasis, huidvriendelijk en geurloos. De werking is klinisch bewezen.

Over XT luis

XT luis is een Nederlands merk gespecialiseerd in het behandelen van hoofdluis zonder pesticiden en het voorkomen van nieuwe hoofdluisbesmetting. Het merk heeft een speciale website met praktische materialen voor scholen. Op de website luizenpluismoeder.nl kunnen ouders de luizenpluismoeders van hun school nomineren, die vervolgens kans maken op verwenpakketjes van Rituals.

XT luis Protect & Go is verkrijgbaar bij Etos (winkels en online) voor € 17,06 (200 ml).

37 gedachten over “Voorkom hoofdluisbesmetting op school!

 1. Ik doe heel graag mee zeker voor mijn dochter met haar lange krullen is het een ellende als die beestjes er zijn!

 2. Ik doe graag mee voor ons zoontje Daley. Hij gaat waarschijnlijk 8 Juni weer naar school en ik ben als de dood voor luizen 🙈 ik lig er soms echt wakker van 😂 wat zouden jullie deze mama blij maken dat ik in ieder geval iets in huis heb

 3. Ik doe erg graag mee, erg handig nu de scholen weer open zijn.
  Doe erg graag mee voor de kinderen 🤗🤗.
  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 4. Heel graag die vieze shampoo daar gruwelt mijn dochter van en met haar haren tot haar billen is dit ook altijd een hele uitdaging .Deze spray zou echt een uitkomst zijn zeg ik wist niet dat dit bestond .

  Ik hoop dat we mogen winnen het is altijd fijn om in de kast te hebben staan .

 5. Handig, mijn zoon heeft lang haar tot over de schouders en is helaas al een paar keer thuisgekomen met luizen. Als dit helpt tegen luizen ben ik al heel blij, maar als ik dan ook nog eens zijn haar makkelijker kan kammen zonder klitten, dan is het helemaal een uitkomst!

 6. Heel handig voor mijn dochter in groep 2 ❤️ en 4 juni is ook nog de verjaardag van mij en mijn zoontje 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

 7. Ik waag een kansje! Na 2x luizen in ons haar te hebben gehad (met dochters met haar tot op de billen…) ben ik er al goed zat van, haha!

 8. Lockdown of niet, die vervelende kriebelbeestjes blijven helaas niet in hun eigen bubbel.
  Ik waag dus graag mijn kans, want met drie kiddo’s komt dit pakketje zeker nu en dan eens tot the rescue 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.