De TSNUKBOX® is een maandabonnement om creativiteit te ontwikkelen bij kinderen van 4 t/m 12 jaar d.m.v. kunst. Het idee is vorig jaar ontstaan en na maanden van ontwikkelen en testen, is het dan zover! Je kunt de TSNUKBOX® eindelijk bestellen.

De TSNUKBOX® is er voor 3 leeftijdsgroepen: 4 t/m 6 jaar7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. De creatieve kunstopdrachten zijn ontworpen door een gediplomeerd kunstdocente en hebben elke maand een ander kunstthema. De opdrachten in de box zijn leuk om samen te doen, leerzaam voor kind en ouder en laagdrempelig om samen met jouw kind(eren) te doen op bijvoorbeeld een woensdagmiddag of in de vakantie.

Het abonnement

Wanneer je een abonnement op de TSNUKBOX® neemt ontvang je maandelijks drie opdrachten met de eventuele vakmaterialen. De opdrachten zijn duidelijk omschreven op de bijbehorende instructiekaarten. Hierop staan afbeeldingen, die zijn afgestemd op de leeftijd van je kind.

Je betaalt enkel per leeftijdsgroep. Voor één leeftijdsgroep betaal je €9,99 per maand, voor de tweede groep €4,99 en de derde groep kost €2,49. Per gezin betaal je dus maximaal € 17,47 per maand. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken, dan kun je alle vakmaterialen erbij bestellen. De verzendkosten voor de box zijn exclusief en een digitaal abonnement (10% goedkoper) behoort tot de opties. NB: Enkel abonnees kunnen materialen voor het uitvoeren van de opdrachten bestellen. Zie het als een soort service naar de klant.

Thema’s

De boxen bevatten opdrachten, die te maken hebben met bepaalde kunstrichtingen en kunstenaars. De allereerste box, degene die wij mochten uittesten, richt zich op het Kubisme. 

De complete box bevat genoeg leuks om zeker 6 tot 10 uur kunstzinnig bezig te zijn. Leuk om samen te doen, of om alleen te doen als je kind al wat ouder is. Ook leerzaam, omdat er een kunstrichting en/of kunstenaar centraal staat. 

Leuk om te weten; Mijn oudste zoon zijn werkstuk van vorig jaar ging over Rembrandt van Rijn. De interesse in geschiedenis en dus ook kunstgeschiedenis is zeker aanwezig. Sinds hij zijn kamer heeft opgeruimd (of nou ja….ik, samen met hem) heeft hij een los bureau staan, wat heel handig is, zeker om huiswerk aan te maken. Uiteraard is knutselen en tekenen nu ook een optie…. Dit gebeurde normaal aan de eettafel beneden. Hij vindt het echter heel lekker om zich terug te kunnen trekken op zijn kamer. Afgelopen weekend ging de TSNUKBOX® mee naar boven. Hij is misschien niet de beste tekenaar, naar eigen zeggen, maar ruim 2 uur nadat hij naar boven vertrokken was, kwam hij naar beneden…moe maar voldaan. Hij had zich kostelijk vermaakt…en dat is de bedoeling! De komende periode heeft hij nog 2 opdrachten om uit te voeren en daar is hij nu al enthousiast over.

Pedagogisch verantwoord

Naast dat je pedagogisch verantwoord bezig bent als je kiest voor deze toffe box, stimuleer je ook de creatieve ontwikkeling en de fijne motoriek van je kind. Daarnaast is het leerzaam voor kinderen om te lezen over het Kubisme (en in de toekomst over andere kunstrichtingen en kunstenaars) en vervolgens zelf aan de slag te gaan met het creëren van de meest prachtige kunstwerken. Ook biedt het weer wat extra quality time tussen ouder en kind. Je leert er zelf ook nog eens iets van (of je komt weer dingen van vroeger tegen die je ooit hebt geleerd).

Introductie actie

Voor de eerste TSNUKBOX® geldt een mooie introductie actie: De eerste drie maanden betaal je geen verzendkosten en krijg je 33% korting op de abonnementskosten. Je kunt je vanaf nu tot 31 mei abonneren, daarna sluit de eerste periode en worden de boxen klaargemaakt. In de laatste week van juni worden ze dan vervolgens uitgestuurd.

Leuk weetje: ‘TSNUK’ zijn de letters van KUNST omgekeerd. Had jij het al gezien?

Meer informatie kun je hier vinden. Snel abonneren zou ik zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.