Al meer dan 50 jaar legt Louis Widmer de focus op de schoonheid van een gezonde huid. Jarenlang onderzoek, innovatie en een nauwe samenwerking met dermatologische instanties en universitaire ziekenhuizen, zorgen voor producten die je met een gerust hart kunt gebruiken. De producten van Louis Widmer onderscheiden zich door de finesse qua textuur en door de uitstekende huidtolerantie waarvoor dit merk garant staat. Nu is er iets nieuws; de Baby Pure lijn! Je kunt dus ook je kindje optimaal verzorgen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wat er in de dagelijkse verzorgingsproducten zit. 

Tere huidjes verdienen de beste verzorging

Zoals iedereen wel weet, is de huid van een baby bijzonder kwetsbaar. De eerste zes maanden is deze zelfs nog niet volledig ontwikkeld. De huid is bijzonder fijntjes en kwetsbaar en kan nog geen schadelijke invloeden van buitenaf tegenhouden. De huid van de baby verandert voortdurend en daarom is het belang rijk om tijdens deze evolutie de externe invloeden te beperken. De babyhuid droogt ook sneller uit en vertoont minder huidcellen, die verder van elkaar liggen dan bij volwassenen. De huid is doorlaatbaar: ziektekiemen en andere stoffen die op de huid terechtkomen, dringen sneller en makkelijker in de huid. De nieuwe innoverende BabyPure-lijn rekent af met deze risico’s! De producten bevatten geen overbodige bestanddelen bevatten zoals parfum of bestanddelen afkomstig uit petroleum. Dit is bij heel veel andere babyverzorgingsproducten op de markt echter wel het geval.

100% Dermatologisch

De BabyPure-lijn is, net zoals alle andere Louis Widmer-producten, ontwikkeld en gemaakt volgens de richtlijnen die gelden voor farmaceutische producten. In de laboratoria en productieruimten wordt de luchtdruk hoger dan gemiddeld gehouden. Door deze steriliteit kan Louis Widmer bewaarmiddelen in de producten tot een minimum beperken. Dit komt de huidtolerantie meer ten goede. De lijn bevat enkel bestanddelen die nodig zijn voor de babyhuid, nothing more, nothing less.

BabyPure bevat een heleboel dingen niet!

BabyPure bevat een heleboel dingen niet…en dit zijn ook de dingen de een teer babyhuidje echt niet nodig heeft;

-Parfum
-Parabenen
-Kleurstoffen
-PEG-emulgatoren
-Minerale oliën
-Nanomateriaal
-Siliconen
-Microplastics
-Alcohol

Vier verzorgingsproducten voor jouw kleintje (100% zonder parfum)

De BabyPure-lijn van Louis Widmer bestaat uit vier pure verzorgingsproducten, allen 100% zonder parfum!

De BabyPure Shampoo en Waslotion reinigt huid en haar op een heerlijk zachte manier. De unieke zeepvrije formule met ultramilde bestanddelen zoals jojoba zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en dat de natuurlijke pHwaarde van de (hoofd)huid behouden blijft. De hydraterende bestanddelen verzorgen en voeden de huid die weer zijdezacht wordt. En … het prikt niet in de ogen! Het ruikt niet heel erg zoet, maar redelijk neutraal. De huid voelt na het badderen erg fijn aan en de haartjes zijn goed doorkambaar.

De BabyPure Verzorgende Lotion zorgt voor een langdurige hydratatie. Deze lotion helpt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid, versterkt de huidbarrière, verzacht irritaties en hydrateert heel erg goed. De natuurlijke amandelolie en karitéboter verzorgen de huid en maken deze zijdezacht. De lotion dringt snel in de huid en voelt niet plakkerig aan.

De milde BabyPure Verzorgings- en Massageolie verzorgt en verzacht de tedere babyhuid met acht natuurlijke oliën zoals die van jojoba, amandel en zonnebloem. Bisabolol (een actief bestanddeel uit kamille) rekent af met irritaties en kalmeert de gevoelige huid. De massageolie is hier een absolute favoriet. Voor het gemak is deze door middel van een spray-flacon aan te brengen op de huid. Daarna lekker je kindje insmeren….hierna slaapt hij/zij als een roos.

De BabyPure Weer en Wind Crème heeft een hoog lipidegehalte. Het is een cold cream met een Water/Olie-formule en bevat vetdeeltjes en het wasachtige bestanddeel, ProBarrier CLR. Op die manier bevriest de crème niet op de huid van de baby en zorgt de crème ervoor dat de huid perfect tegen de kou beschermd is. De crème maakt de huid aangenaam zacht, en bevat jojobaolie en karitéboter, die de delicate huid van het gezicht beschermen en verzorgen, en panthenol, dat de huid kalmeert en rode huidvlekken verzacht. Onze kleine man smeer ik twee keer per dag in met deze creme. Hij vindt het helemaal niet erg en moet er zelfs om lachen. De roodheid in zijn gezicht is, sinds wij het product gebruiken, een stuk minder geworden.

Verkrijgbaar vanaf eind april

De BabyPure-lijn is 100% zonder parfum. Exclusief verkrijgbaar in de apotheek vanaf eind april 2019:

  • BABYPURE SHAMPOO EN WASLOTION €12,90 – 200 ml
  • BABYPURE VERZORGENDE LOTION €15,90 – 200 ml
  • BABYPURE VERZORGINGSEN MASSAGEOLIE €16,90 – 150 ml
  • BABYPURE WEER EN WIND CRÈME €12,90 – 50 ml

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.