Op zondag 19 mei geniet je samen met je peuter en/of kleuter van het nieuwste avontuur van Casper & Emma: Op jacht naar de schat. Het zaallicht blijft gedimd aan en het geluid van de film staat iets zachter dan normaal. Welkom bij de Kinepolis Kleuterbios!

Kleuterbios-concept is een succes

Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een bekertje limonade en een klein snackje. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Casper & Emma. Daarna gaan ze samen met alle papa’s, mama’s, opa’s of oma’s de zaal in om op groot scherm te genieten van de film. Halverwege is er een korte pauze en na de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma.

Ideaal uitje

De Kinepolis Kleuterbios betekent qualitytime voor jullie samen én voor jezelf, want tijdens de film kan je zelf ook even lekker onderuit zakken in een comfortabele bioscoopstoel. En niemand kijkt er raar van op als je kind lekker aan de wandel gaat: bij de Kleuterbios hoort dat er allemaal bij! Tickets voor de Kleuterbios Casper & Emma op jacht naar de schat op zondag 19 mei zijn nu verkrijgbaar; bestel ze hier!

Gloednieuw filmavontuur

In Casper & Emma op jacht naar de schat is het is zomer als de beste vriendjes Casper en Emma samen de vakantie doorbrengen in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Dat is het begin van een grote schattenjacht die eindigt met een grote verrassing en een belangrijke les: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Praktische info

 • Wat: Kleuterbios: Casper & Emma op jacht naar de schat
 • Wanneer: zondag 19 mei
 • Aanvangstijd(en): 10:00 uur
 • Start Film: 10:30 uur
 • Speelduur: 74 min
 • Ticketprijs: € 8,00
 • Te beleven in Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer, Cineast en Cinerama.
 • Meer informatie vind je hier.

17 gedachten over “Op jacht naar de schat met Casper & Emma tijdens Kinepolis Kleuterbios!

  1. Ik zou graag met mijn kleindochter naar deze film willen in Den Helder. Zij is een groot fan van casper en Emma, ik trouwens ook 😁. Bedankt voor de leuke actie.

 1. Kickuh! Mijn 2 kleintjes zouden dit geweldig vinden! Wat zou dit een verassing voor ze zijn! Fingers crossed!

 2. Wat leuk dat er een nieuwe film komt van Casper en Emma. Hier twee fans die beiden nog nooit naar de bioscoop zijn geweest. We zouden graag naar de bioscoop in Groningen gaan.

 3. Mijn dochter is ontzettend fan van Casper en Emma en tevens nog nooit naar de bioscoop geweest. Ze is nu 3 jaar en ik denk dat ze dit geweldig gaat vinden! Leeuwarden komt ons het beste uit.

 4. Wat leuk ik zou graag met mijn oudste dochter gaan in Dordrecht. We kijken al een tijd uit naar nieuwe Casper en Emma avonturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.