lay3Een nieuw concept doet zijn intrede op de Nederlandse markt: Layette. Gespecialiseerd in complete pakketten wasbare luiers. Deze pakketten bevatten alles wat ouder en kind nodig hebben voor een fijne luierroutine. Van handige accessoires tot wasbare luiers, die allen optimaal absorberen én heerlijk zacht zijn voor de babyhuid.
 
Wasbare luiers
Steeds meer ouders maken gebruik van wasbare luiers. Een milieuvriendelijk alternatief voor de wegwerpluier, want: herbruikbaar, het levert geen afval op. Ook zijn de luiers van Layette gemaakt zonder chemische toevoeging, waardoor de producten naast het milieu ook lief zijn voor de mens. Een bijkomend voordeel: je hoeft maar één keer luiers te kopen. Een kostenbesparing én er is altijd een voorraad in huis.
 
lay2Van Klein Beginnen tot Groot Plezier
Layette biedt een overzichtelijk assortiment, bestaande uit twee pakketten: ‘Klein Beginnen’ biedt alles wat een ouder nodig heeft voor een pasgeboren kindje. Bijvoorbeeld de populaire TotsBots Bamboozle Stretch, gemaakt van stretchy bamboe. Maar ook handige producten als wasbare billendoekjes en ecologische waspoeder. ‘Groot Plezier’ is voor de overstap naar wasbare luiers. Met tal van accessoires en diverse luiers, die dankzij drukknoopjes en klittenband meegroeien met het kindje. Zo hebben ouders vanaf dat de baby een paar maanden oud is tot zindelijkheid plezier van het pakket. De luiers in de pakketten zijn uitgevoerd in effen ecru óf met gekleurde strepen.
 
Tips en trucslay1
Lopen ouders tijdens het gebruik van de wasbare luiers ergens tegenaan? Dan staat Layette klaar met tips en trucs. Laagdrempelig en snel via e-mail, Facebook of WhatsApp. Ook fijn: bij aanschaf van een Layette-pakket, ontvangen klanten een luieremmer cadeau én krijgen ze de mogelijkheid om zonder verzendkosten aanvullingen en accessoires na te bestellen via Layette.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.