Sinterklaasjournaal, HetAankomende zaterdag komt de Sint alweer aan in ons land. Het jaar lijkt echt voorbij gevlogen! Het lijkt ons best lastig voor de Sint en zijn Pieten om iedere keer weer met originele schoencadeautjes aan te komen. Hieronder geven wij een aantal tips!

 

dronePlaneet Drone (dit schoencadeautje is wel wat duurder dan t gemiddelde schoencadeautje). Maar, hip is hij zeker wel! Drones zijn het he-le-maal op dit moment! Dit is een zwevende drone met een planeet eronder. Het toestel heeft een aan/uitknop en gaat na 3 seconden automatisch vliegen. Je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken. (€10,00) Let op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

tak

Een kleine blauwe puzzel van hout. Zorg jij dat alle puzzelstukjes van Takkie de hond weer in de juiste volgorde liggen? De afmeting is 15.5 x 7 x 2 cm. Leuk om mee te spelen tijdens de donkere dagen die komen gaan!  (€3,00)

elfjePrachtige roze elfenvleugels met gouden glitter details en elastieken boorden. Met deze vleugels ben je net een elfje! Leuk voor de kleine prinsesjes! De afmeting is 36 x 30 cm. (€4,00) Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar

Altijd je eigen dinosleutelbos herkennen, met deze ontzettend stoere dino sleutelhanger! Leuk voor jongens en meisjes van boven de 3 jaar. (€2,50)

makeupEen schattig houten make-up setje met twee lippenstiften en een spiegeltje. Leuk te combineren met de andere houten beautyspulletjes. Urenlang speelpret! gegarandeerd! (€3,00)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.