Sinds kort kun je online leren hoe je je baby het beste kunt masseren.
Door middel van videolessen op het nieuwe platform Babymassageonline.nl van Arlette Dijkstra, leer je stap voor stap de technieken, in de vertrouwde omgeving van jouw kindje(s). Nieuwbakken ouders maken kennis met hun ouderlijk instinct en leren om hierop te vertrouwen. Fijn voor je kindje, maar ook voor jezelf!

https://www.youtube.com/watch?v=mu6u78I8Xhg&t=2s

Aanraking is de eerste levensbehoefte voor baby’s
Waarschijnlijk wist je het nog niet, maar aanraking is de eerste levensbehoefte van een baby. Dit is vooral ontzettend belangrijk in het eerste levensjaar. Het is overigens niet alleen heel erg belangrijk voor de kleintjes, maar ook voor de ouders. Tijdens de Online Babymassagecursus leer je op je eigen tempo hoe je het beste je kindje kunt masseren. Het is bewezen dat een baby door massages beter hecht, minder huilt en beter slaapt. Ook bij darmkrampjes is een massage erg fijn.

Videolessen en bonusmateriaal
Na aanmelden krijg je 12 maanden onbeperkt toegang tot een persoonlijke (digitale) leeromgeving. Stap voor stap, onder begeleiding van een professioneel babymassagedocente, leer je hoe je je kindje moet masseren. De cursus bestaat uit 7 videolessen en bonusmateriaal; 6 extra videolessen over massage bij darmkrampjes, de beste til- en draagtechnieken en baby-yoga oefeningen. Leuk weetje; vanaf 2018 is het mogelijk om de cursus inclusief speciaal cadeaupakket als kraamcadeau te geven.

Extra ondersteuning
Arlette Dijkstra, oprichtster van Babymassageonline.nl, geeft al meer dan 7 jaar cursussen babymassage op locatie, in de regio Utrecht. Zij bedacht dat het wellicht prettig zou zijn als ouders thuis, in hun eigen tempo¬† zo’n cursus zouden kunnen volgen. Platform Babymassageonline.nl fungeert bovendien als kennisplatform (blogs en vlogs) waar Arlette leuke weetjes en haar kennis deelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.