panda1PandaBaby, het Nederlandse merk voor hippe wasbare luiers, komt met een splinternieuwe collectie, bestaande uit wasbare luiers in zes nieuwe, kleurrijke prints. Een mooi en duurzaam alternatief voor de wegwerpluier, dat ook bij de kleintjes enorm populair is.

De nieuwe collectie bestaat uit wasbare luiers in 6 prints: de populaire panda- en bosdierenprints – die eerder al als overbroekje verkrijgbaar waren – en vier compleet nieuwe ontwerpen. Een lammetje, een vrolijke disco bips, een stoere retroprint en een trotse pauwenprint. Een divers assortiment met in totaal 11 verschillende prints. Voor ieder wat wils!

Wasbare luiers, een goed alternatief
Steeds meer jonge ouders zijn zich bewust van de voordelen van wasbare luiers. Omdat je deze luiers steeds kunt hergebruiken zijn ze beter voor het milieu. Bovendien zijn ze gezonder voor het kind, omdat ze ademend zijn. Wegwerpluiers bestaan voor 15 tot 30% uit kunststof, waardoor ze de huid afsluiten. Hierdoor ontstaat vaak huidirritatie. Fijn bijkomend voordeel is dat wasbare luiers stukken voordeliger zijn. Ga maar na hoe snel die luieremmer telkens weer vol is en hoe vaak je met pakken wegwerpluiers loopt te slepen. Wasbare luiers zijn daarom een goed alternatief. Door de drukkers of het klittenband groeien ze met het kindje mee, zodat je ze maar één keer hoeft aan te schaffen en van geboorte tot zindelijkheid kunt gebruiken. Ideaal én milieuvriendelijk!

panda1Babyzachte billetjes
De binnenzijde van de wasbare luiers is gemaakt van heerlijk zacht fleece. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort. De samenstelling van de stof zorgt ervoor dat de billetjes droog blijven, om luieruitslag tegen te gaan. Daarnaast kan ontlasting gemakkelijk verwijderd worden, omdat het niet aan de luier hecht. De buitenzijde van de luier is gemaakt van een met PUL gelamineerd polyester, voorzien van vrolijke prints die kinderen zeker aanspreken. Door de hoge kwaliteit gaan de luiers jarenlang mee en blijven ze soepel.

De wasbare luiers van PandaBaby zijn geschikt voor kindjes van 4 tot 15 kg en zijn verkrijgbaar vanaf € 12,70 per stuk.

Over PandaBaby
Dankzij PandaBaby is de wasbare luier weer hip. Dit jonge, Nederlandse bedrijf ontwikkelt en produceert wasbare luiers in frisse kleuren en met vrolijke prints. Daarnaast zijn in de webshop ook wasbare zwemluiers, inlegdoeken, snoetenpoetsers en billendoekjes te vinden. Bekijk het complete assortiment op www.pandababy.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.