9789025766245_jones_kerstmis_-_kaarten_en_enveloppenDe herfstvakantie is net achter de rug, maar hebben we helaas moeten verlengen vanwege zieke kids (details zal ik verder besparen). Maar zoals wellicht de meeste ouders wel zullen herkennen zijn kinderen het ene moment hartstikke ziek en het andere moment hartstikke fit. Zo gebeurde het vannacht en vanochtend dus ook weer. Het ene moment hartstikke ziek en het andere moment hartstikke fit en dat maal 3 tegelijkertijd. Ze konden het wel afgesproken hebben. Dus mijn voornemen voor vandaag is het maar lekker rustig aan houden en meegaan in de momenten dat ik echt nodig ben.

Zo zijn we vandaag begonnen met televisie kijken, tot ze het helemaal zat waren en even wat actiefs wilden gaan doen. Echter was dat actieve ook niet helemaal in goede aarde gevallen want ze kregen als snel allerlei klachten. Tot de jongste bedacht dat ze wilde gaan kleuren. Bij mij ging er gelijk een lampje branden want afgelopen week heb ik van Gottmer het kleurboek “kaarten en enveloppen om zelf in te kleuren – KERSTMIS” ontvangen. Hoe leuk is het om eigen kaarten plus bijbehorende enveloppen te maken die je vervolgens kunt overhandigen (of versturen) naar bekenden.

unnamedunnamed-1

De kids waren zo enthousiast dat ze gelijk de kleurpotloden tevoorschijn haalden. Het boek werd van voor tot achter en van achter tot voor doorgebladerd en ze kozen een kaart met bijbehorende envelop. De kleurpotloden werden uitgekozen en het kleuren kon beginnen.
Dat de kleurwerkjes niet alleen voor kleine kinderen zijn is een feit. De tekeningen zijn soms zo fijntjes dat het voor de kinderen een hele uitdaging is om binnen de lijntjes te blijven. Maar eenmaal klaar met kleuren zijn ze uiterst tevreden over het resultaat. Een mooi detail van de enveloppen vind ik de binnenkant van de envelop. unnamed-2Ook deze is geheel in stijl afgewerkt en geeft net dat extraatje aan het geheel.
De kaarten en enveloppen hebben vouwlijnen om het juiste te vouwen. Met de bijgeleverde stickers kan de envelop dichtgeplakt worden. Rest alleen nog om de ontvanger te noteren op de envelop en desgewenst een postzegel op de plakken om de kaart daadwerkelijk te versturen.

Wil je meer informatie over het boek lezen, of het boek aanschaffen voor €9,95 neem dan hier een kijkje.

(Visited 245 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.