Luiers, ik koop ze eigenlijk altijd in de aanbieding. Vaak loop ik er dan wel tegenaan dat de maat die Kian momenteel gebruikt op is, of dat er bijvoorbeeld nog maar 3 pakken liggen terwijl de actie 1+1 gratis is. Ja, dat zorgt bij mij weleens voor een baalmomentje. Kortgeleden kwam ik online de luiers van GhaZoo tegen, die wilde ik natuurlijk wel eventjes uittesten met Kian. En wist je trouwens dat ze ook een luierservice hebben? Ideaal!!!! 

Hoe ik als échte Pampers-fan toch overstag ging…
Inmiddels heb ik alle luiers weleens een keertje gehad, ook toen Dante nog klein was natuurlijk. Ik zou dus kunnen zeggen van mezelf dat ik wel weet wat goed en wat niet goed is. Waar ik bij Dante echt superfan was van Bumblies, is het bij Kian uiteindelijk toch Pampers geworden. Toch wil ik alles proberen, dus GhaZoo ontving van mij een mailtje en ik van hun een proefpakket (een heel pak luiers). En tja, ik moet toch eerlijk bekennen dat ik overstag ben. Ik vind het altijd wel spannend van die nieuwe luiers, je weet tenslotte van tevoren niet wat je kunt verwachten. De grappige afbeelding (wij hebben maatje 5 getest) viel me als eerste op. En toen…de test…

De test: Overdag
Als er iets goed werkt bij Kian dan is het wel zijn blaas. Als sinds hij echt een klein mannetje was, heeft hij altijd veel geplast. Omdat we maatje 5 (zie hiernaast het schattige plaatje) hadden, heb ik de luier iets strakker om hem heen gedaan. Normaal gesproken draagt hij altijd maatje 4+ (want het is een smal ventje). Toch maakte dat helemaal niets uit. De luiers vangen alles goed op…hij is geen enkele keer doorgelekt.

De test: ‘s Nachts
Zou deze luier het kunnen houden, een hele nacht (+/- 12 uur)? Een klein beetje huiverig was ik wel, zeker omdat meneertje ook met Pampers nog weleens nat wakker wordt (en ik hem dan midden in de nacht helemaal moet wassen en omkleden). Nou….GhaZoo doorstaat de test zeker weten. Hij is maar 1 keer in de nacht nat geweest…en of dat nou aan de luier lag, of aan het feit dat iemand anders dan ik (lees: de papa) hem de luier omgedaan had…geen idee.

De uitslag: Pampers kwaliteit
Ze willen het waarschijnlijk niet horen bij het bekendste luier-merk, maar deze luiers van GhaZoo zijn net zo goed én een stuk goedkoper. Ze zijn zacht en sluiten goed aan rondom het lijfje. Wij zijn dus wel degelijk fan van dit nieuwe luiermerk. En een pakket kost € 36,- (hier zitten 5 pakken luiers in).

Matentabel

De Luierservice
De luierservice werkt heel simpel en is echt ideaal! Kies de maat die je nodig hebt en met welke frequentie je een nieuwe doos wilt ontvangen. Je kunt alles altijd later nog aanpassen, indien nodig. Je kindje groeit tenslotte, dus op een gegeven moment moet je overstappen op een andere maat luiers. De verzending is overigens gratis wat het natuurlijk nog aantrekkelijker maakt. En indien je er geen gebruik meer van hoeft (of wilt) maken, dan zeg je eenvoudig en direct op. Wil je de luiers eerst testen, vraag dan een proefpakket aan (tegen de verzendkosten).

Meer informatie: https://www.ghazoo.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.