Op zaterdag 21 en zondag 22 april is Plopsa Indoor Coevorden aan de beurt om Klaasje, Hanne en Marthe te ontvangen. Midden maart kwam de nieuwste K3-single Whoppa! met bijhorende clip uit, waarin de meisjes glunderen in glitterpakjes en oldschool rolschaatsen.

Het live-optreden in Plopsa Indoor Coevorden belooft dan ook een even groot feest te worden als de Whoppa!-clip. Daarnaast zal K3 natuurlijk ook het publiek met hun allerbekendste hits veroveren. De meisjes van K3 roepen alvast alle bezoekers op om in hun regenboogjurkje, disco-outfit of zelfs op hun rolschaatsen naar het park te komen.

WINNEN!
Whoppa! Wij geven maar liefst 4 tickets weg! Wil jij deze tickets wel winnen laat dan hieronder eventjes weten welke drie personen jij meeneemt naar Plopsa Indoor Coevorden als je wint (en op welke dag je graag zou willen gaan: 21 óf 22 april). Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

10 gedachten over “K3 Whoppa Weekend – Plopsa Indoor Coevorden 21 en 22 april 2018!

  1. Op 21 april. Dan kan ik met mijn dochter en stiefdochter naar K3. Vooral mijn stiefdochter is een k3 fan. Ze zingt de liedjes zo mee. En aangezien ze net te horen heeft gekregen dat ze na de meivakantie terug moet naar groep 3. Mijn dochter vond dat zo zielig voor haar dat ze besloten heeft om nu schooltje met Nikki te gaan spelen om haar te helpen ❤. Dus ik zou het heel leuk vinden om de meiden op een leuk uitstapje te nemen .

  2. Wauwie doe heeeeel graag mee, o ja leee leee?????
    En ik neem mee; mijn dochters van 5 en 8 en een vriendinnetje van mijn oudste dochter.
    Mijn meiden zijn echte fans van K3. Zit standaard een K3 cd in de auto en we hebben thuis een stapel cd’s en dvd’s. En ja, natuurlijk zijn we ook naar de film De LoveCruise geweest. En niet te vergeten de posters die op hun kamers hangen. Jaaaaa dit is echt heel leuk.
    Doe mee voor 22 april.

  3. Ik zou graag op zondag 22 april met mijn man en onze twee kids naar K3 willen! Beide zijn ze grote fans….Mijn dochter zingt alle liedjes uit volle borst mee en mijn zoontje danst er lustig op los….Ik zou ze graag deze onvergetelijke dag willen geven want een mooier begin van de meivakantie kan ik me niet voorstellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.