Een babycrème die je elke dag kunt gebruiken is onmisbaar voor de verzorging van je kindje. Bij het ochtendritueel, het middagritueel of misschien zelfs het avondritueel kun je, je kindje heerlijk insmerensib1 met een crème die de tere huid van je kindje gedurende 24 uur een zachte verzorging geeft. Dit komt mede doordat de Kamille en goudsbloem ingrediënten, die al langer bekend staan om hun verzachtende, helende eigenschappen en het vermogen om het irritatie-gevoelige babyhuidje te verlichten. Uiteraard testen wij ook dit product, de crème smeert zich lekker in, ruikt mild en voelt heerlijk zacht aan, op de huid trekt de crème snel in waardoor het babyhuidje aanvoelt als een babyhuidje, namelijk lekker zacht. Ideaal in onder andere de winterperiode, waarbij de huid toch wel wat te lijden heeft.

Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby’s. Huidverzorgingsproducten voor oudere kinderen of volwassenen zijn meestal te agressief voor de tere huid van baby’s. De crème beschermt de huid tegen uitdrogen en maakt de huid zacht en soepel.  

Eerder heb ik u al een stuk laten lezen over wild harvesting, dit keer wil ik u graag een stuk laten lezen over het cultureel erfgoed, beiden hebben te maken met duurzaamheid.

Natura Siberica en haar missie tot het behoud van Cultureel erfgoed

Natura Siberica zet fors in op maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid. In 2012 heeft ze een unieke expeditie geïnitieerd en georganiseerd naar Zuid-en Oost-Siberië. De expeditie stond in het teken van het behoud en de studie van tradities en gewoonten van de inheemse flora en fauna van Zuid-en Oost-Siberië. De expeditie vond plaats onder leiding van Oleg Aliyev – de beroemde Russische ontdekkingsreiziger, documentairemaker en lid van de Aziatische en de Russische Geographical Society. Het expeditie team legde meer dan 4.000 mijl af en doorkruiste verschillende klimaatzones; taiga, steppen, bergen en woestijnen. De reis ging van Khakassia (Tashtypsky district), via de Tuva (TODZHA, Erzinsky en Mongun Taiga kozhuun) en eindigde in Oost-Siberië (Buryatia ).  Ze slaagden erin om uniek beeldmateriaal te maken, oude recepten te beschrijven en heel belangrijk, informatie te verzamelen over de functies van planten door in gesprek te gaan met de lokale bevolking, sjamanen en kruidendokters. Daarnaast is Natura Siberica is een samenwerking aangegaan met de Vereniging van Inheemse Volkeren van het Noorden, Siberië en het Verre Oosten RAIPON ( http://www.raipon.info ). Deze samenwerking staat in het teken van het behoud en de herleving van de geweldige tradities van de inheemse bevolking van Siberië en de bescherming van het culturele erfgoed.

sib2Bovendien wil Natura Siberica zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met de cultuur en traditionele manier van leven van de bewoners van deze prachtige regio. Natura Siberica draagt daarom bij aan de totstandkoming van eerste Engelse editie van een encyclopedie over de inheemse volkeren. Siberië kent namelijk ruim 40 oorspronkelijke etnische groepen met ieder hun eigen unieke tradities.  Deze verscheidenheid aan vormen en uitingen van etnische culturen is bijzonder. Er zijn alleen al ongeveer tweehonderd verschillende dialecten en talen. Desondanks dreigen vele culturele kenmerken, waarden en tradities van deze etnische minderheden verloren te gaan, omdat steeds meer etnische groepen krimpen en gebieden dunbevolkt raken; sommige etnische groepen bestaan nog maar uit een paar honderd leden. Natura Siberica creëert nieuwe banen voor stamleden uit deze dunbevolkte gebieden, zodat ze niet alleen zorg kunnen dragen voor hun gezin, maar ook een vitale stap gezet wordt om de unieke cultuur en tradities van de volkeren te behouden. Kortom, door te kiezen voor de cosmetica van Natura Siberica helpt u ook deze kleine inheemse volkeren van Siberië, hun families, en de unieke natuurlijke rijkdommen van de regio te behouden.

U kunt de Little Siberica baby creme voor dagelijks gebruik bestellen via deze link.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.