mag2 Door de toepassing van de Drylock technology in Magics Premium luiers wordt er geen houtpulp en lijm in de luiers verwerkt. Hierdoor is de luier niet alleen ultra dun maar draagt het ook bij aan een beter milieu. Wanneer alle baby’s in Europa luiers zouden dragen met de Drylock technology zoals de Magics Premium dan scheelt dat 20 miljoen bomen per jaar! Hoeft er tonnen lijm minder te worden geproduceerd en het scheelt 150.000 truckladingen doordat de luiers zoveel dunner zijn. Door het gebruik van de Magics Premium luiers draag je ook een stukje bij aan een beter milieu, zodat er dadelijk nog bossen bestaan als de baby later groot is. Dat wil jij toch ook!?

Wij mogen de luiers testen. Omdat we het drylock systeem helemaal geloven gaan wij niet wachten tot mijn kleine meid eindelijk doorlekt. waar we wel naar kijken is de pasvorm, comfort, prijs en natuurlijk ofmag1 ze niet vroegtijdig doorlekt… Bij de eerste de beste verschoningsbeurt krijgt de dame de luier om. De leuke motiefjes op de luier maakt het gelijk al helemaal vrolijk en het woord Giraf kent ze intussen ook. We trekken de onderbroek en broek weer aan en ze kan vrolijk verder spelen. Na een paar uur wordt de luiers weer verwisseld, geen luieruitslag zichtbaar en nog helemaal droog gebleven (zoals ik al verwachtte). Ook de nacht komt ze droog en zonder uitslag door. Met een gerust hart kunnen we de andere luiers dus in gebruik nemen. Het hele leuke van deze luiers vind ik persoonlijk dat ze helemaal niet saai zijn zoals ik eigenlijk verwachtte, zoals gezegd hebben de luiers een leuk printje en vallen ze op. Een heel positieve bijkomstigheid is dat de luiers een stuk beter voor het milieu zijn, je zou verwachten dat de prijs daarmee ook veel hoger ligt dan de luiers die de meesten onder ons kennen, maar ook dit is minder waar. Op de website www.magics.nl hebben ze voor u uitgeteld wat de prijs is per luier, dit maakt het vergelijken in prijs een stuk eenvoudiger. Mocht u toch 1 cent verschil te veel vinden denk dan aan de toekomst van uw kindje met daarbij het milieu in uw achterhoofd. Wij gaan de stap naar een betere toekomst maken hopelijk u ook!

mag3Magics Premium luiers: de revolutie onder de luiers, de meest comfortabele luier die ook nog eens beter is voor het milieu. Dankzij de gepatenteerde technologie van Drylock zijn deze luiers ultra dun en bieden een hoog niveau van comfort en bewegingsvrijheid. De luiers hebben een uitgebreid vloeistofsysteem hierdoor wordt het vocht direct ingesloten wat ervoor zorgt dat de huid van je peuter optimaal beschermd wordt. De Aloë Vera helpt de huid extra te beschermen en voorkomt bovendien vervelende luierluchtjes.

Door het gebruik van de Drylock technologie wordt er in deze luier geen houtpulp en lijm verwerkt. Dit scheelt heel wat bomen per jaar en daardoor is deze luier ecologisch en duurzaam verantwoord. De tijd van het gesjouw met enorme pakken luiers is voorbij, de Magics Premium luiers zijn zeer compact verpakt en worden ook nog eens bij jou thuisgebracht.

Filmpjes:
http://www.youtube.com/watch?v=a7A3v0xSJhI ( Het RTL4 programma Wist je dat?! was op bezoek bij de Magics Premium fabriek. Kijk hoe onze luiers gemaakt worden! )
http://www.youtube.com/watch?v=15yf-O8uf1g ( Magics Premium Drylock Test )

Gun jouw kind het beste en jezelf het gemak met Magics Premium luiers. Ervaar het zelf!

Te bestellen via: http://www.magics.nl

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.