mag2De Magics babydoekjes bevatten een aangename geur van Aloë Vera, zijn alcoholvrij en dermatologisch getest en super sterk. De verpakking heeft een handig afsluitbaar dekseltje waardoor de babydoekjes niet uitdrogen en je ze gemakkelijk uit de verpakking kunt trekken. (bron: www.magics.nl

De babydoekjes zijn prettig in gebruik, bij het uitnemen van een doekje krijg je geen extra doekjes. Zelfs het laatste doekje gaan makkelijk uit de verpakking. Door de handige clip die boven op het pakje zit, kan mag4het pakje goed gesloten worden. Hierdoor is ook het laatste doekje vochtig. De doekjes liggen prettig in de hand en hebben een zeer aangename geur, absoluut niet overheersend. Sterker nog ik heb mijn neus dicht bij de opening van de verpakking moeten houden, om de geur goed te kunnen ruiken. De doekjes maken de huid proper en er blijft geen onaangename geur achter op de huid. Wij zijn fan!

Voor een optimale hygiëne van je baby wordt aangeraden om babydoekjes te gebruiken, babydoekjes helpen efficiënt bacteriën te verwijderen. Babydoekjes zijn niet alleen thuis maar ook buitenshuis handig, ze bieden een extra vorm van comfort.

Bij meisjes is het extra belangrijk om de billendoekjes op de juiste manier te gebruiken. Veeg van voren naar achter om zo de ontlasting uit de buurt te houden. Reinig de huid zorgvuldig, besteed extra aandacht aan huidplooien. Bij jongens is het gebruik van de billendoekjes iets eenvoudiger.

Billendoekjes zijn gericht op de billen van uw kind, maar ze  kunnen ook gebruikt worden voor onder andere het mondje of de handjes.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.