Wij mochten de pleisters van Meneertje Blij testen. Mijn twee jongsten mochten het doosje open maken. Voor de allerjongste van 4 is dat natuurlijk nog redelijk moeilijk. En in een moment waarin mama pleis2even niet oplette, besloot ze het doosje met een schillenmesje te openen. Maar daarbij opende ze ook per ongeluk de vinger van haar 6 jarige broertje die ook wilde helpen. Bij het zien van het druppeltje bloed dat uit het krasje kwam zette hij het prompt op een huilen. Moet ik nu “joepie” zeggen omdat deze mama blij is met de nieuwe pleisters…!? Afijn het doosje is open en er zit een pakje pleisters in met allemaal happy faces! Als eerste ziet de verpakking er al zo vrolijk uit dat je bijna alle tranen kwijt bent. Het bloeden is er alleen niet mee gestopt dus maken we het pleisterpakje open en halen er de geschikte pleister uit. We vinden een pleister van de juiste grootte en plakken deze om de (middel)vinger van de jongste zoon. Omdat het geen gezicht is deze vinger rechtop en de andere vingers en duim omlaag te houden besluiten we op een andere manier een foto te maken. Het leuke van deze pleisters is dat de plakrand doorzichtig is, het “watje” is wit en Meneertje Blij is op de pleisters duidelijk te zien. Als je daar niet blij van wordt dan weet ik het ook niet meer!

pleis1De snelle en vriendelijke manier om kleine snij-en schaafwonden te verzachten! Meneertje Blij pleisters zijn bedrukt met originele foto’s van meneertje Blij om snel troost te bieden. Hypo-allergeen en latex vrij, waardoor het risico van een allergische reactie vermindert. Beschermt de wond tegen vuil en bacteriën. Comfortabel om te dragen.

Eigenschappen: Waterbestendig, Huidvriendelijk – hypoallergeen en latexvrij, Beschermt wonden van vuil en bacterie, 16 pleisters, Voor vingers: 10 pleisters 23 x 58 mm, Voor schaafwonden:  6 pleisters 30 x 55 mm

Gebruiksaanwijzing: plak de pleister op schone, droge huid. Niet gebruiken bij open of beschadigde verpakking. Vervang de pleister dagelijks. Als de wond niet lijkt te helen of blijft bloeden, vraag medische hulp. Eenmalig gebruik. In koele, droge ruimte bewaren. Bewaar deze verpakkingsdoos voor de gebruiksaanwijzing.

Korte samenvatting:
Beschermt wond tegen vuil en bacteriën
– Bevat 16 Mr Happy /Meneertje Blij gedrukte pleisters in 2 maten
– Waterproof

Meneertje Pleisters, EHBO voor kids
De Meneertjes zijn de snelle en vriendelijke manier om kleine snijd- en schaafwonden te verzachten en tranen te veranderen in een glimlach!

Echt wereldmama want de kinder-ehbo-lijn van Meneertje Pech en zijn vriendjes is dé manier om kinderen sneller te troosten: vrolijk, verzorgend en met bekende karakters. Vertel een verhaal over Meneertje Pech die je kind helpt en de traan verandert in een glimlach.

Te bestellen via: http://www.wereldmama.nl/nl_nl/mr-men/meneertjeblij-pleisters-275.html

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.