petito1PetitoDesign: Dé webwinkel waar je unieke, kleurrijke en praktische verzorgingsmatjes kan vinden en waar jouw baby ook blij van wordt! Nou, dat klinkt veelbelovend toch? Wij mailden wat heen en weer met eigenaresse Katrijn en niet veel later ontvingen we een PetitoMatje, om onze mening over te geven.

petito2Als je kindje pas geboren is sleep je veel mee in een verzorging tas. Nu mijn zoontje 1 jaar is, hoef ik gelukkig niet zo heel veel meer mee te slepen. Maar toch, als ik op stap ga moet die tas mee omdat hij nog niet zindelijk is en ik hem wel moet kunnen verschonen.

Ik vind het PetitoMatje echt een uitkomst ! Altijd een matje in de buurt, waar je je kind met een gerust hart op kunt verschonen, ideaal toch! Ik weet niet of het jullie weleenspetit2 opgevallen is, maar die verschoonkussens in winkelcentra en dierentuinen, die zijn toch niet altijd even fris. Met het PetitoMatje kun je je kindje overal verschonen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor viezigheden van degenen die je zijn voorgegaan.

Als je het PetitoMatje half open vouwt heb je een etui voor je billendoekjes en luiers, alles lekker bij elkaar dus! Als je hem weer dicht vouwt heb je weer een kleine “envelop” die gemakkelijk in je handtas past. Je kunt het PetitoMatje met 1 hand openen en sluiten door de sluiting met een elastiek. Een ander fijn detail is nog dat er niets uit kan vallen, door de drukknopen aan de zijkant. Mijn PetitoMatje gaat in het vervolg in ieder geval altijd mee!

petit3Het PetitoMatje bestaat uit 3 lagen; een kleurrijke katoenen buitenkant, een gewatteerde tussenlaag voor het comfort en een geplastificeerd katoenen binnenkant. De binnenkant is afwasbaar met een doekje en wasmachinebestendig op 30 graden.

/Sam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.