froz1Vandaag gaan wij de puzzel van Frozen testen. Met wij bedoel ik, mijn 4 jarig kind die zich groter en ouder voelt dan ze is en mijzelf. Uiteraard help ik haar en krijgt ze af en toe ook nog hulp van haar grotere broer, die meer interesse toont in andere dingen dan in  de puzzel. Dit mag de pret uiteraard niet drukken! Als ik mijn mini­-meid de puzzel in handen geef, wordt er eerst een heel repertoire ingezet van Anna en Elsa, en ja, ook de liedjes zijn inbegrepen. Daarna maken we de tafel leeg (terwijl we uiteraard vrolijk verder zingen) en wordt de doos open gemaakt.

Ukkepuk haalt alles uit de doos en begint al gretig alle stukjes in elkaar te leggen die ze tegenkomt. Ik help haar met de rand waarna zij de rest kan doen. Dat lukt haar nog niet helemaal alleen, de puzzel is ook voor kinderen die iets groter zijn, maar vaak ligt zij voor op andere kindjes van haar leeftijd, wat puzzelen betreft. Het enthousiasme straalt er vanaf! Ze is er erg druk mee en laat mij ook steeds zien hoe ver ze al is. Een prima bezigheid dus voor een regenachtige dag als dit. En aangezien Frozen toch wel een “hot item” is, zal zij vast en zeker een volgende keer ook deze leuke puzzel weer willen maken!

Als groot liefhebber van de Disney Pixar film Frozen kun jij deze superleuke puzzel natuurlijk ook niet missen! Maak de afbeelding van Elsa en Anna compleet en puzzel alleen of met al jouw vrienden of familie deze geweldige Frozen XXL puzzel in elkaar. Een prachtig cadeau voor elke puzzelaar die fan is van Frozen én Disney!

  • Puzzelset bevat 100 puzzelstukjes.
  • Grootte van de puzzel is 49 x 36 cm.
  • Beschikt over een softclick systeem zodat de stukjes niet buigen bij het puzzelen.

froz2Een paar leuke weetjes:
­*Het was de Duitser Otto Robert Maier die Ravensburger heeft opgericht in het jaar 1883 ­.
*Ravensburger is een fabrikant van gezelschapsspellen en puzzels met de hoofdzetel in Ravensburg, Baden-Württemberg, Duitsland.
*Een puzzel maken is pedagogisch verantwoord en keer op keer een plezier!
*De Film Frozen is losjes gebaseerd op het sprookje De sneeuwkoningin van de Deense schrijven Hans Christian Anderson.
*Frozen is medio 2014 de meest succesvolle animatiefilm ooit­.

(bronnen: Wikipedia, Ravensburger)

Product specificaties:froz3
Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar ­
Producttype: Kinderpuzzel ­
Aanbevolen leeftijd: 6 ­- 9 jaar ­
Geslacht: Jongens en meisjes

Je kunt deze leuke puzzel o.a. hier bestellen!

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.