Carriwell, hét merk voor zwangerschaps- en voedingslingerie, presenteert de Padded Gelwire Support Voedingsbh. De ideale beha voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders met volle borsten. Want: deze stevige bh biedt veel meer ondersteuning dan andere bh’s en is ook leverbaar in grote maten t/m XXL. De comfortabele bh groeit en krimpt met de borsten mee.

Meegroeiende beha
Borsten veranderen tijdens de zwangerschap en voedingsperiode continue van vorm en grootte. Vlak voor of vlak na de borstvoeding, het kan soms twee maten schelen. De Padded Gelwire Support Voedingsbh lost dit probleem op. Dankzij een vulling die tussen twee speciale lagen rekbaar materiaal ligt, sluit de beha altijd naadloos aan op het lichaam. Deze uitneembare ‘pads’ zorgen tevens voor een glad oppervlakte onder strakke kleding.

Innovatieve gelbeugel
Maar de bustehouder van Carriwell doet meer. Waar metalen beugels kunnen zorgen voor afgeknelde melkklieren en beschadigde huid, geeft deze gelbeugelbeha dezelfde steun, maar is veel comfortabeler. De zachte siliconen en flexibele beugel passen zich steeds weer aan aan de borsten. Een innovatieve techniek die al met meerdere prijzen is beloond. Door deze hoge mate van ondersteuning, is de Padded Gelwire Voedingsbh uitermate voor moeders met vollere borsten.

Carriwell
Of het nu gaat om een voedingsbeha of buikband. Carriwell biedt het allemaal. Het Deense merk ontwerpt en ontwikkelt sinds 1996 met veel kennis en liefde betaalbare lingerie voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders. Doel: de zwangerschap en borstvoedingservaring van moeders ondersteunen én verbeteren. De producten worden in nauwe samenwerking met moeders en verlos- en lactatiekundige gecreëerd. Daarbij ligt de nadruk op steun, flexibiliteit en comfort.

Bekijk de nieuwe voedingsbh op www.carriwell.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.