baby1De eerste Nederlandse Draagconferentie kun je bezoeken op 25 en 26 oktober 2014 in Groningen. De afgelopen maanden hebben de organisatoren hard gewerkt aan het neerzetten van een interessant en leerzaam programma, voor de bezoekers van de conferentie. Draagprofessionals vanuit de hele wereld komen naar Groningen om hun kennis en ervaringen te delen. De organisatoren hopen de bezoekers een onvergetelijk weekend te geven, vol met in depth speeches en workshops en ontmoetingen met draagvrienden.

In mijn omgeving zijn er heel wat dragende mama’s, die het stuk voor stuk heerlijk vinden om hun kindje zo dicht mogelijk bij zich te hebben. Baby’s zijn nou eenmaal het liefst bij hun moeder. Zo voelen ze zich veilig en geborgen. Zo dicht bij je kan je baby het meteen aangeven als hij honger heeft. Een huilende baby komt tot rust van de bewegingen die hij voelt als hij gedragen wordt. De beruchte darmkrampjes worden stukken minder door de schommelingen in een draagdoek of draagzak en jouw warmte tegen zijn buikje. Kindjes met reflux kan je verlichting bieden door hen rechtop te houden. Dat gaat met een draagdoek of draagzak heel gemakkelijk.

Adoptieouders kunnen een draagdoek gebruiken om een hechte band te krijgen met hun nieuwe kindje. Dragen is ideaal als je meer kinderen hebt, die ook hun mama nodig hebben. Dragen is fijn als je wat dingen in huis wil doen. Dragen is verbazend makkelijk als je op stap gaat, omdat het openbaar vervoer, roltrappen en drukke winkelstraten met een draagdoek geen obstakel voor je zijn.

Meer informatie over dragen vind je op deze website!

 

Er is een uitgebreid en informatief programma tijdens de conferentie, dat je hier alvast kunt bekijken.
Ben je meteen al enthousiast, dan kun hier terecht voor het bestellen van tickets!baby2

Kijk voor meer informatie op de website of facebookpagina!

WINNEN!
Wij mogen 1×2 kaarten weggeven voor zaterdag 25 oktober.
Laar hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en laat meteen weten wie je meeneemt (partner/zus/vriendin/moeder enz).
Wij maken op maandag 20 oktober de winnaar bekend!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Annelies Kuijpers heeft gewonnen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.