lol1Lollylicious heeft een broertje, ChocoLoco! De zoetje figuurtjes zijn er nu ook voor jongens. Vanaf oktober is de nieuwe collectie van dit kledingmerk online lol2verkrijgbaar via de Lollylicious webshop. Lollylicious is een label voor meisjes en jongens van 2 tot 8 jaar. Lollylicious & Chocoloco zijn een mierzoet merk bomvol zoete cupcakes, smeltende ijsjes, vrolijke snoepjes en kruimelende koekjes. De zoete figuurtjes nemen je mee in een blije, mierzoete wereld.

Lollylicious najaar & winter 2014/2015 Deze winter wordt de collectie van Lollylicious uitgebreid met leuke jurkjes. De nieuwe kleuren en vrolijke ontwerpen zien er zo lekker uit dat je ze wel op zou willen eten! Er zijn drie verschillende ontwerpen en ieder ontwerp is er in drie kleuren: Blackberry, Strawberry en Raspberry. Deze gave jurken zijn verkrijgbaar voor €34,95.

ChocoLoco najaar & winter 2014/2015
Het nieuwe broertje van Lollylicious! De stoere, vrolijke shirts voor jongens met mierzoete prints. Een ‘Supermuffin’, ‘Smart cookie’ en ‘Cool candybar’. Deze drie ontwerpen zijn er in twee stevige kleurcombinaties: oranje & petrol en omgekeerd. Deze coole shirts zijn verkrijgbaar voor €22,95.

lol3Unieke productie
De kleding van Lollylicious en ChocoLoco wordt lokaal geproduceerd in een klein atelier. De oplages zijn niet groot waardoor de kwaliteit als originaliteit gewaarborgd blijft. De jurken en shirts hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van stevig katoen. De kleding bestaat uit 95% katoen en 5% elastan en is te verkrijgen in maat 86-92 t/m 122-128.

De samenwerking van Lollylicious fashionlabel
Lollylicious en ChocoLoco fashionlabel is tot stand gekomen door een samenwerking van twee vriendinnen. Nadine Spelt is grafisch ontwerpster, fotografe en eigenaresse van DineSign. Priscilla lol4Farla-Pille is eigenaresse van webwinkel Kleine Baasjes en ervaren in de modebranche. Nadine bedenkt de nieuwe creaties en Priscilla brengt deze op te markt via dit geweldige kledinglabel.

Lollylicious en ChocoLoco zijn nu online verkrijgbaar via de webshop van Kleine Baasjes en op www.lollylicious.nl. Blijf op de hoogte van Lollylicious via Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.