milestone2De meest bijzondere momenten in het leven kun je vanaf nu ook vastleggen met de speciale nijntje editie van Milestone™ Cards. Met deze jongste telg in de Milestone™ Cards familie brengt het merk een ode aan dit Nederlandse icoon dat dit jaar haar 60-ste verjaardag viert. Met de nijntje edities van Milestone™ Cards kun je alle hoogtepunten tijdens je zwangerschap, maar ook tijdens de baby-, peuter en kleutertijd van je kind op een originele manier vastleggen, bewaren en delen.

milestone1Winning team
Milestone™ Cards maakt kaartensets die bestaan uit geïllustreerde fotokaarten waarmee je belangrijke momenten kunt vastleggen. Dit wordt de eerste keer dat het merk een samenwerking aangaat met een bekend figuur. En niet de minste! Nijntje, getekend door Dick Bruna, is een waar Nederlandse icoon en inmiddels tot ver buiten onze grenzen bekend en geliefd. In eerste instantie zal de nijntje reeks van Milestone™ Cards verkrijgbaar zijn in Nederland en België in het Nederlands en in het Engels. Maar er zijn al plannen om ook naar andere landen te gaan waar nijntje onder de naam miffy populair is.

Vandaag zei ik voor het eerst nijntje
De nijntje reeks bestaat uit Milestone™ Pregnancy Cards en Milestone™ Baby Cards. Daarmee leg je alle hoogtepunten vast van de eerste maand van je zwangerschap tot en met de eerste keer dat je kleintje ‘mama’ zegt. De reeks wordt compleet gemaakt met de Milestone™ Mini Cards: 100 kaartjes om alle grappige uitspraken van je kinderen vast te leggen. Gemma Broekhuis van Milestone™ Cards: “Herinneringen zijn ons kostbaarste bezit. Met deze nieuwe reeks brengen we samen met Mercis, de eigenaar van de rechten van Dick Bruna, een ode aan een groot Nederlands icoon dat dit jaar haar zestigste verjaardag viert.

Dubbel feest
Milestone™ Cards heeft nog meer te vieren. Hun producten wonnen afgelopen jaar meerdere prijzen en nominaties. Milestone™ Baby Cards behoort inmiddels tot de top 3 van populairste kraamcadeautjes wereldwijd. Daarnaast werd het bedrijf eind vorig jaar uitgeroepen tot een van de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2014. Dat plus de samenwerking met nijntje geeft dus genoeg redenen voor feest.

milestone3

Over Milestone™ Cards

Milestone™ Cards is opgericht door Gemma Broekhuis in 2012. Het idee ontstond toen haar oudste zoontje zich voor het eerst omrolde. Broekhuis schreef die gebeurtenis plus de datum op een kaartje, legde dat naast haar zoontje en nam er een foto van. Het idee voor de Milestone™ Baby Cards was geboren. De producten van Milestone™ Cards worden inmiddels in maar liefst 33 landen wereldwijd verkocht in 11 verschillende talen. De kaarten worden lokaal gedrukt op FSC papier met gebruik van milieuvriendelijke drukinkten. De producten en het bedrijf wonnen al meerdere awards in binnen- en buitenland. Ieder product is gecreëerd vanuit dezelfde behoefte en gebaseerd op hetzelfde concept: het vastleggen van momenten die je wilt onthouden en koesteren.

Verkoopinformatie
Vanaf deze maand zijn de nijntje edities van Milestone™ Cards vanaf € 14,95/€ 16,95 verkrijgbaar in diverse kinderwinkels, lifestyle boetieks en via de betere boekhandels in de Benelux. De sets zijn ook via de betere webshops verkrijgbaar. Op de website vind je meer informatie, inspiratie en verkoopadressen: www.milestonecards.com

One thought on “Milestone™ Cards komt met speciale nijntje edities

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.